Roxana Ciuhulescu, una dintre cele mai apreciate prezentatoare a participat la „Survivor România”, competiție ce testează limitele personale ale participanților. După o accidentare gravă, aceasta a fost eliminată din competiție pentru a se reface în țara natală. Când s-a întors, a recuperat toate kilogramele pierdute și peste, iar acum nu poate să mai scape de ele pentru a ajunge la forma sa de invidiat. 

Vedeta a stat în competiție doar două săptămâni fiind accidentată la genunchi. În această perioadă a slăbit 7 kilograme, iar după întoarcerea în țară, s-a îngrășat 9 kilograme. Diferența de două kilograme este deranjantă pentru Roxana Ciuhulescu și își dorește să scape de ele cât mai rapid, dar nu reușește.

Fosta prezentatoare TV se poate considera o femeie împlinită pe toate planurile. Aceasta are un soț iubitor și doi copii frumoși. Din cauza problemelor pe care le-a întâmpinat la picior, ea nu mai poate să facă sport .

„Am slăbit 7 kilograme la Survivor și am pus 9… și cele 2 kilograme în plus nu reușesc să le dau jos. Nici n-am făcut foarte mari eforturi din cauza piciorului. În rest sunt bine, m-am întors la job, îmi bat capul zi de zi. Fac și sport, dar doar anumite tipuri de exerciții.Fac fizioterapie la Câmpina, la Profesorul Decebal. Dar acum n-am mai fost, de când am început job-ul n-am mai putut ajunge. Făceam 3 ore pe drum, o oră jumătate dus, una întors, și 3 ore de terapie.”, a spus Roxana Ciuhulescu într-un interviu pentru FANATIK.

Instagram