Roxana Ciuhulescu este una dintre concurentele de la Survivor România 2022. Vedeta face parte din echipa Faimoșilor și promite să dea tot ce poate în cadrul emisiunii. Despre ea se știu foarte multe lucruri, însă despre soțul ei se cunosc foarte puține detalii. 

Roxana a fost mult timp gazda emisiunii ProMotor de la Pro Tv, însă s-a retras din proiect pe motiv că nu mai are ce să le arate telespectatorilor. Ea are o carieră de succes și o familie alături de care trăiește momente minunate.

Roxana Ciuhulescu trăiește o adevărată poveste de iubire alături de Silviu Bulugioiu

După un mariaj eșuat, Roxana a găsit în sfârșit dragostea și liniștea lângă bărbatul vieții ei. În trecut, aceasta a avut o căsnicie alături de Mihai Ivănescu cu care are o fetiță. Cei doi au divorțat în urma infidelității acestuia. Acum, fosta prezentatoare Tv este căsătorită cu Silviu Bulugioiu.

La început, Roxana și Silviu au fost doar buni prieteni, însă, din 2017 ei trăiesc o poveste minunată de dragoste. Cei doi au împreună un fiu, iar Roxana mai are o fetiță din căsnicia anterioară. Silviu Bulugioiu e fostul preşedinte al Comisiei de Off-Road din cadrul Federaţiei de Automobilism.

„Avem un baietel de nota 10! Bine ai venit pe lume, Cezar Ioan! Iubitule, asa-i ca stii ca in viata nu-i nimic intamplator? Ne-am intalnit – deloc intamplator, ne-am indragostit si dragostea noastra a fost incununata – deloc intamplator de …Cezar! El a venit de ziua ta, ca sa-ti demonstreze cat te iubesc!

Roxana Ciuhulescu, mesaje emoționante despre soțul ei. Cine este Silviu Bulugioiu: “Prima jumătate de an era să dau în depresie..”
social media

De venirea lui a avut grija un medic de exceptie care a avut grija ca visul meu sa se implineasca, deloc intamplator, la 10 ani dupa nasterea Cleopatrei. Eu cred ca bunul Dumnezeu mi le-a harazit pe toate astea…. deloc intamplator!

La multi ani, Silviu! Sa ne traiesti sanatos Cezar, sa ai o viata lunga & frumoasa! Va iubesc nespus!”, scria Roxana în acea vreme pe rețelele de socializare.

Roxana are numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei

Vedeta spune despre soțul ei că este un om extrem de atent și grijuliu. De asemenea, ea a mai mărturisit că este cel mai iubitor tată și bărbat, așa cum rar a întâlnit.

„Eu nu ştiam că există asemenea bărbaţi, să se trezească noaptea să-i dea de mâncare copilului. Până acum doar eu am fost cu copilul, cu Ana, şi eram uimită. Mă ajută foarte mult, el îi face băiţă în fiecare seară. Este adorabil şi mă bucur că mi-am întâlnit sufletul pereche.

Silviu, dimineaţa, face micul dejun, îmi aduce flori, este atent, mă întreabă dacă sunt ok. Noaptea se trezeşte şi înveleşte cei doi copii. Eu nu eram obişnuită, doar eu făceam treaba asta.

Are grijă de mine. Ştii cum este să stai să zaci într-o casă, să ai febră 40 grade şi să nu te bage nimeni în seamă şi să-ţi spună eventual că pleacă la tenis. Silviu nu se mişcă de lângă mine când sunt bolnavă.” , a spus fosta prezentatoare în trecut la Acces Direct.