Se pare că engleza i-a dat puține bătăi de cap Roxanei Buzoiu.

Pentru cine nu își amintește de Roxana Buzoiu, tânăra a participat la emisiunea matrimonială „Puterea Dragostei”. Șatena este extrem de activă în mediul online și ține mereu legătura cu fanii. De această dată, internauții au observat un detaliu la unul dintre videoclipuri postate de Roxana Buzoiu. 

Postarea care i-a amuzat pe fanii șatenei

Cu toții știm că pe TikTok există tot felul de provocări, iar internauții nu ezită să le dea curs. Din această categorie face parte și Roxana Buzoiu, care a distribuit pe rețeaua socială un videoclip.

Mai exact, șatena trebuia să aleagă alimentele alimentele care nu îi sunt pe plac. Întrebarea suna cam așa: „Would you rather say goodbye to…? (n.r. La ce ai spune mai degrabă la revedere”. Doar că șatena a încurcat puțin lucrurile. În loc să aleagă ceea ce nu îi place, Roxana Buzoiu a mizat pe alimentele pe care le adoră.

Ulterior, internauții au lăsat mai multe comentarii în care i-au atras atenția pentru gafa făcută în mediul online.

@roxana.fitnessHahah🤣🤣❤️🔥Voi ce alegeți?

♬ sunet original – Roxana.Fitness

Dar șatena nu își surprinde fanii doar cu astfel de postări, ci și pozele sale alături de iubitul ei, Sendo. Povestea lor a început în mediul virtual, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Roxana Buzoiu de la ,,Puterea Dragostei” a precizat că Sendo a fost cel care a făcut primul pas, apoi i-a făcut câteva complimente și au avut câteva ieșiri în oraș, moment în care și-au dat seama că au foarte multe lucruri în comun.

Se pare că Roxana și Sendo sunt mai fericiți ca niciodată și nu exclud varianta unui mariaj. Roxana Buzoiu crede că și-a găsit sufletul pereche și este hotărâtă să își petreacă tot restul vieții împreună.

Sendo Kololo este un fotbalist de origine congoleză și este cunoscut în showbizul românesc ca ,,Baby”. În trecut, acesta a fost surprins cu Brigitte Pastramă pe când aceasta deținea un magazin de haine.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.