Artista a lăsat deoparte inhibițiile și s-a afișat într-o ipostază incendiară.

Roxana Blagu era considerată una dintre cele mai atrăgătoare cântărețe. Alături de fostele ei colege de trupă, vedeta a reușit să pună pe jar mințile bărbaților din România. Deși au avut un succes nebun, membrele trupei Trident s-au separat punând punct proiectului muzical.

Deși au drumuri diferite acum, cele trei vedete au păstrat o relație de prietenie. Roxana Blagu a devenit influenceriță, având peste 50k de urmăritori pe Instagram. Printre recomandările pe care le face fanilor, vedeta îi suprinde cu fotografii inedite. De data aceasta, fosta cântăreață a publicat două imagini incendiare.

S-a lăsat fotografiată cu bustul la vedere

Roxana Blagu a devenit mămică în urmă cu aproape doi ani, însă arată extrem de bine. Șatena a rămas cu câteva kilograme în plus după sarcină, de care a scăpat treptat. Pentru retușurile de care a avut nevoie, aceasta nu s-a sfiit să apeleze la medicul estetician. Astfel, pe lângă implantul mamar, artista a beneficiat și de o liposucție care i-a redat silueta ce o consacrase.Mândră de formele ei actuale, Roxana nu refuză o ședință foto artistică, prin intermediul căreia să își evidențieze calitățile fizice. Două dintre fotografiile realizate de un profesionist în care protagonista Roxana apare  cu bustul la vedere au ajuns pe internet.

Sursa foto:Instagram

Cum era de așteptat, fanii Roxanei au fost în extaz la apariția imaginilor. Aceștia s-au întrecut în a o complimenta pentru modul în care arată.

Trăiește o dramă de câțiva ani

Roxana Blagu are o relație cu Andrei Badiu, fostul soț al Oanei Frigescu. Cei doi au împreună un băiețel de care artista se ocupă enorm de mult. Roxana are alături și o bonă filipineză care o ajută cu cel mic atunci când are programul încărcat. Puțini știu însă că vedeta poartă în suflet o durere cruntă. Aceasta nu are posibilitatea de a-și vedea fiica din prima căsătorie de mai bine de 8 ani. Totul din cauza relației defectuoase dintre ea și tatăl micuței. Cei doi au divorțat, însă bărbatul a folosit toate căile de atac pentru a obține custodia celei mici.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.