Rona Hartner se întoarce în țară împreună cu fiica sa, Rita.

Rona Hartner este una dintre artistele României plecată peste hotare. Aceasta se întoarce în țară după șapte ani de locuit în Franța, și va avea câteva evenimente la care a fost invitată să cânte. Nu vine singură, ci alături de fiica sa în vârstă de 13 ani.

Rona Hartner a ales calea străinătății în urmă cu șapte ani. A lăsat plaiurile mioritice și s-a mutat în Franța, unde locuiește cu fiica sa. Aceasta a trecut printr-un divorț cu ultimul său partener Herve, dar au rămas în relații de prietenie. Artista a trecut și printr-o operație la colon pentru eliminarea cancerului, iar acum, se simte mai bine și se concentrează pe cariera sa.

În România se întoarce la vară, fiindu-i dor de țară și de evenimentele de aici. Rona Hartner va încânta publicul românesc în cadrul numeroaselor concerte pe care le va susține și a mărturisit că are multe surprize. Ea nu se întoarce singură, ci alături de fiica sa, Rita Sumalya pentru a-și cunoaște verișorii și a vedea țara.

„Mi-e un dor de România ca la balamuc. Vin în iunie, căci voi și cânta, am câteva paranghelii, la București, în berăria din Herăstrău. Și  pun la cale un proiect de muzică simfonică și de muzică gospel și de jazz. Va fi ceva minunat, am pregătit multe surprize, îmi promovez și filmul despre frumusețile României!”, a spus Rona Hartner într-un interviu pentru Ego.ro.

Social media

Rona Hartner s-a vindecat cu ajutorul credinței

Rona Hartner a avut probleme mari de sănătate în urmă cu trei ani. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer la colon, dar a reușit să se vindece cu ajutorul medicinilor și a credinței. Totodată, a adoptat un stil de viață mai sănătos și se simte mult mai bine.

„Rugăciunea și pacea interioară contează foarte mult. În fiecare dimineață merg la slujbă, mă rog la Dumnezeu, îi mulțumesc pentru tot ajutorul. Dimineața, când mă trezesc, beau cam 3-4 pahare de apă pe stomacul gol. În plus, am renunțat la țigări și la cafea. Acum mă simt foarte bine.”, a mai spus Rona Hartner pentru sursa citată.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.