Rona Hartner a dezvăluit în ce relații este acum cu fostul soț, francezul Herve Camilleri.

Rona Hartner, în vârstă de 48 de ani, a divorțat de fostul său soț, francezul Herve Camilleri, în septembrie 2021. Artista a explicat care este în prezent relația cu cel care i-a fost partener de viață în ultimii trei ani. 

1. Rona Hartner, dezvăluiri despre fostul soț!

Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Din păcate, cei doi au ajuns să se despartă, iar în urmă cu câteva luni a divorțat oficial la notar.

De sărbători, actrița a mărturisit că a petrecut cu tatăl fiicei sale, însă nu l-a uitat nici pe Herve Camilleri. Invitată în platoul emisiunii ‘Vorbește lumea’, de la postul de televiziune Pro TV, Rona Hartner a recunoscut că este mai apropiată de artistul francez, după divorț.

”L-am vizitat pe fostul soț de sărbători. Am petrecut cu fosta soacra și cu fata mea, în familie cum ar fi. Am mâncat împreună curcan franțuzesc și am dansat de mă dor mușchii și acum. Cu Herve am decis să nu mai vorbim decât o dată pe lună, pentru că creează dependență. Suntem prea apropiați după divorț”, a declarat Rona Hartner, potrivit click.ro.

foto: social media

2. De ce a divorțat, de fapt, de Herve Camilleri

Tot în cadrul emisiunii de la PRO TV, solista a explicat și de ce a decis să se separe de Herve Camilleri.

„Nu se mai putea, eram doi artiști în același loc. Prea asemănători, prea unu la unu. Nu mă mai căsătoresc în viața mea cu un artist! El se ruga la alte ore decât orele mele. Până și altă muzică ascultam. 

Data trecută când am divorțat am stat 10 ani singură. Și acum vreau să stau singură să mai gândesc de ce oare divorțez eu așa tot timpul. Vreau să-mi refac viața, dar nu cu un artist”, a mai adăugat vedeta.

3. Rona Hartner a învins cancerul

Rona Hartner a învins cancerul de colon, după o luptă grea cu dureroasa maladie. În anul 2019, artista a fost nevoită să treacă printr-o intervenție chirurgicală. Medicii au reușit atunci să îi extirpe tumora, iar analizele i-au ieșit bine.

A fost o luptă mare cu cancerul. După ce am terminat tratamentul, în septembrie 2019, tratamentul meu post cancer a fost să iau viața în piept așa cum este ea. Am trăit un miracol în timpul tratamentului cu cancer. La un moment dat, nu mai aveam deloc globule albe și trebuia să fac transfuzie pentru a lupta cu chimioterapia. Atunci m-am rugat la Isus să mă „transfuzeze” el cu globulele lui albe prin Sfânta Euharistie (Sfânta Împărtășanie sau Cuminecarea).

De a doua zi am avut globulele albe intacte. După chimioterapie am ieșit cu o imunitate mai bună decât cum intrasem. Am avut momente mari de oboseală la începutul lui 2020, dar am respectat ritmul corpului, am dormit, m-am odihnit. Acest cancer chiar se vindecă.

Trebuie doar depistat din timp și tratat imediat. Eu m-am operat, am luat tratmentul și după șase luni mi-am revenit. Acum nu mai am nimic. Acum țin un regim hiperproteic și am înotat în apă de mare chiar din luna ianuarie. Asta fac pentru imunitate”, declara Rona Hartner, pentru Click!

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.