Rona Hartner, alături de fostul soț la masa de Crăciun. Solista a rămas în relații foarte bune cu primul soț, tatăl fiicei sale, Rita Sumalya. Anul acesta, Rona Hartner a decis să-l invite pe Rocco Sedano la ea acasă. 

Rona Hartner, alături de fostul soț la masa de Crăciun

Viața de burlăciță îi priește de minune Ronei Hartner! În septembrie 2021, Rona Hartner a divorțat de cel de-al doilea soț, francezul Herve Camilleri. Cei doi au fost căsătoriți timp de 2 ani.

Rona Hartner, alături de fostul soț la masa de Crăciun. După despărțirea de Herve, artista a mărturisit că a reluat legătura cu tatăl fiicei sale, așa că de Crăciun vor fi împreună. Mai mult de atât, actrița vrea să o aibă alături și pe fosta soacră.

„D-abia aștept Crăciunul, petrec cu fata mea și cu fostul meu soț, tatăl fiicei mele, și cu mama lui, gătesc și eu bunătăți, sarmale, dar vin și ei cu mâncare franțuzească, va fi o masă româno-franceză.

Am decis să îi chem la masă din dorința ca fata mea să simtă că are o familie unită. De altfel, am și reluat petrecerile împreună cu el, după divorțul de cel de-al doilea soț, a declarat Rona Hartner pentru impact.ro.

În ce relații a rămas Rona Hartner cu Herve Camilleri

foto: social media

Actrița Rona Hartner, în vârstă de 48 de ani, a vorbit despre fostul său soț, francezul Herve Camilleri. Cei doi au divorțat în urmă cu câteva luni. Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, în data de 17 septembrie 2021.

Vedeta a mărturisit că ea și Herve Camilleri au rămas prieteni și că vorbesc regulat la telefon.

„Recunosc, încă nu am depășit şocul despărţirii de acel bărbat. Nu e cazul de regrete, dar am decis să mai păstrăm legătura, aşa că mai discutăm la telefon, din când în când. Pot rezista şi fără bărbat, fiindcă au existat în viaţa mea şi asemenea perioade, în care am fost mai mult singură.

Pe de altă parte, rămâne pentru amândoi faptul că am fost binecuvântaţi în biserică atunci când am decis să ne unim destinele. Şi amândoi considerăm că acest lucru are şi va avea pe termen lung o însemnătate aparte. Iată motivul pentru care cred că vom continua, sub o formă sau alta, să ne sprijinim reciproc, atunci când celălalt va cere ajutorul”, a declarat Rona Hartner pentru Impact.ro.