Anul acesta, Romică Țociu a avut mai mult timp ca niciodată de petrecut cu fiul lui și nu oricum, ci în situații care i-au testat la maxim din punct de vedere fizic și psihic.

Cei doi au acceptat provocarea „America Express” de dragul experienței, dar habar nu au avut ce îi aștepta pe „Drumul Soarelui”.

Fanii sunt obișnuiți să-l vadă pe Romică Țociu să-l vadă în spectacole pe marile scene din țară sau în emisiuni de umor. Anul acesta, Romică a decis să adauge puțină sare și piper vieții sale, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și a spus „da” provocării „America Express”.

Emisiunea de pe Antena 1 este o adevărată experiență pe care norocoșii concurenți au ocazia să o trăiască o singură dată în viață. Tocmai de aceea, este foarte importantă alegerea partenerului de drum, dar, se pare că în cazul lui Țociu, presiunea nu a fost chiar atât de mare.

Romică Țociu și fiul lui s-au luat la bătaie în „America Express”. „Aș vrea să-l văd mai calculat”
Instagram

Romică și Călin Țociu, aventura vieții lor

Romică a ales să plece pe „Drumul Soarelui” cu nimeni altul decât fiul lui, chiar dacă acesta nu este foarte obișnuit cu lumina reflectoarelor. De departe, „America Express” a fost o experiență unică pentru ei, dar și o aventură care i-a schimbat radical.

Indiferent de câte planuri și-ar fi făcut de acasă, „America Express”, traseul și misiunile sunt mereu surprinzătoare, iar asta au aflat pe propria piele și Romică Țociu împreună cu fiul lui. Cei doi au avut momente tensionate pe care, din fericire, au reușit să le depășească cu brio.

Însă, au existat și unele zile în care oboseala și lipsa condițiilor cu care erau obișnuiți și-au spus cuvântul. În acele momente, Romică Țociu a răbufnit și a fost un pic mai agresiv decât de obicei. Aceasta a recunoscut că și-a mai ieșit din fire pe „Drumul Soarelui”, dar nu a fost nimic atât de grav încât să le altereze relația tată – fiu.

Romică Țociu și fiul lui s-au luat la bătaie în „America Express”. „Aș vrea să-l văd mai calculat”