Romică Țociu și Cornel Palade au fost protagoniștii, în nenumărate rânduri, ale celor mai copioase spectacole de umor. Au avut parte de un succes formidabil și sunt foarte cunoscuți în țara noastră. De curând, cei doi au revenit la TV, iar fanii nu au putut decât să se bucure nespus. În cadrul unui podcast, cei doi actori au făcut mărturisiri legate de consumul de substanțe interzise.

Cornel Palade și Romică Țociu se numără printre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Cei doi creează de fiecare dată cele spectaculoase show-uri de comedie, formând o echipă absolut minunată chiar și în ziua de astăzi, la mulți ani distanță de când s-au lansat.

Romică Țociu și Cornel Palade au recunoscut că au fost consumatori de substanțe interzise. „La cât ne pricepem noi...”
social media

Romică Țociu și Cornel Palade au fost consumatori de substanțe interzise

Cei doi actori au vorbit de fiecare dată sincer cu fanii lor și nu s-au ascuns după degete. Chiar dacă au existat momente în care cei doi nu s-au înțeles, aceștia au reușit de fiecare dată să depășească fiecare obstacol care le-a apărut în cale.

Invitați în cadrul unui podcast, cei doi actori au vorbit despre diferite subiecte. De această dată, au dat curs unui joc în care trebuie să recunoști dacă ai făcut ceva sau nu, acesta numindu-se „Am/N-am”.

La întrebarea legată de consumul de substanțe interzise, cei doi actori au recunoscut că au consumat, la un moment dat, marijuana. Se pare că a fost vorba despre o încercare din curiozitate. S-a întâmplat cu ani în urmă în timp ce se aflau în Las Vegas într-o vacanță.

„Noi la cât ne pricepem, ar putea să fi fost altceva. E ca baba aia care vindea din astea la piață și au băgat-o la domiciliu. A zis că vindea leuștean. În America, acolo consumul este legal. Las Vegas, minune. Romică știi ce spunea: ”Țociule, te-am pupat, la revedere, nici eu nu pot să te suport, acum sunt un alt Țociu”, vorbea el cu el”, au povestit cei doi.