Eugen, un român originar din Tecuci, a reușit să își clădească o afacere de succes în Anglia, ajungând să întrețină chiar și mașinile Regelui Charles. Plecat din România acum șase ani din cauza neajunsurilor financiare, cu doar 100 de lire în buzunar, Eugen și-a început viața în Anglia economisind extrem de mult, cheltuind doar două lire pe zi și dormind pe scaunele unei autogări.

După patru ani de muncă la o companie de spălătorie auto, experiența acumulată l-a încurajat să își înceapă propria afacere în domeniu. Lucrul său serios și calitatea serviciilor oferite i-au adus recenzii pozitive, atrăgând chiar personalități celebre printre clienții săi, inclusiv un fost campion mondial de box. În prezent, spălătoria sa se ocupă de îngrijirea mașinilor aparținând familiei regale britanice.

Eugen a decis să rămână în Anglia, motivat de succesul pe care l-a întâmpinat în această țară. În ciuda dificultăților inițiale, determinarea și munca sa asiduă i-au deschis calea succesului, oferindu-i oportunitatea de a lucra chiar și pentru renumite personalități, cum ar fi Regele Charles.