Reclamă
Reclamă

Astăzi de ziua Națională a României, fiecare român este mândru de țara sa.

Nici românii plecați în afara țării nu se lasă mai prejos, fiecare dintre ei purtând cu mândrie în suflet spiritul de român.

Peste 500 de români s-au strâns într-o horă uriașă în Piaţa Castello din Torino, pentru a sărbători Ziua Naţională a României așa cum se cuvine.

Această activitate a strâns români din toate colțurile Italiei pentru a petrece împreună această zi minunată. Organizatorul evenimentului, Iurie Răileanu, membrul unei asociații de români din Italia, a pornit această inițiativă pentru a le oferi tuturor oamenilor plecați din țară un strop de bucurie.

Reclamă

Acesta a organizat o serie de surprize pentru toți spectatorii, inclusiv un spectacol bazat pe muzică populară la care se anunță că vor participa peste 400 de persoane, dansatori, plus toți ceilalți spectatori care vor dori să participe.

Este a doua ediție organizată de Iurie Răileanu, cea de anul trecut pentru Centenar, oferind tot atâta bucurie românilor care se aflau departe de casă.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro