Hotelierii se pregătesc pentru perioada în care își vor primii turiștii

Dacă te numeri printre turiștii care preferă marea în orice sezon, în detrimentul muntelui, trebuie să știi că te poți bucura de ea inclusiv  în perioada sărbătorilor pascale. Ofertele turistice de cazare pe litoral sunt variate, astfel că ai de unde alege cu siguranță.Asta pentru că în perioada respectivă peste 50 de hoteluri vor fi deschise la mare.

Sărbători de Paște pe litoral la prețuri reduse

În general, majoritatea turiștilor cred că primele hoteluri se deschid pe litoral de 1 mai, atunci când se dau numeroase petreceri în cluburile de lux din Mamaia Nord. Ei bine, nu este deloc așa. Multe unități de cazare se pregătesc pentru a-și întâmpina primii turiști din acest sezon chiar în perioada Paștelui. Pentru ei, hotelierii au pregătit reduceri de până la 10 % la cazare.

Mai mult, aceștia au conceput pachete complete care să cuprindă cazarea, dar și masa cu preparate tradiționale. Cu siguranță, nu vor lipsi ouăle roșii, mai ales că iubitorii litoralului au ocazia să le ciocnească pe plajă.

Astfel, din peste 50 de hoteluri care vor fi deschise în perioada respectivă, turiștii au de unde alege. Una dintre cele mai ieftine cazări de pe litoral care poate fi rezervată în zilele de Paște este de   62 de lei pe noapte. Evident, în acest caz nu va fi inclusă masa.

Sărbători de Paște pe litoral la prețuri reduse

Cei care vor să petreacă Paștele pe litoral, pot lua inclusiv Lumina Sfântă. Aceasta va fi adusă ca în fiecare an, aceasta va fi adusă cu șalupa pe mare. La Catedrala din Constanța, Înalt Prea Sfințitul Teodosie va oficia slujba în noaptea de Înviere.

Cum va fi vremea de Paște?

Unul dintre principalele motive de stres ale turiștilor care își rezervă sejurul de Paște pe litoral rămâne vremea. Conform meteorologilor aceasta se anunță deosebit de caldă în zilele respective.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.