A început numărătoarea inversă pentru „Românii au talent” 2022. Show-ul de talente de la Pro Tv va reveni în curând pe micile ecrane. Noul sezon aduce schimbări la masa juriului și mari surprize. Telespectatorii nu mai au mult de așteptat până când vor putea urmării concurenții din acest an.

În doar trei săptămâni, pe data de 4 februarie, noul sezon „Românii au talente” se va difuza pe micile ecrane. Emisiunea este așteptată cu nerăbdare de telespectatori, care deja au început numărătoarea inversă. Noul sezon aduce și surprize mari, iar în acest an concurenții o să fie puși în fața unei noi formule de juriu.

Sezonul cu numărul 12 al show-ului „Românii au talent” îi are la masa juriului pe veteranii Andra și Andi Moisescu, dar și pe „novicii” în al jurizării Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Cei doi actori se alătură juriului, pregătiți să fie uimiți de concurenți.

„Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare şi un simţ al umorului foarte dezvoltat, aşa că o emisiune care să caute şi să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa «Românii au talent» şi să fiu în juriu alături de Andra, Andi şi Bobo”, a declarat Dragoș Bucur.

„Românii au talent” revine pe micile ecrane! Când începe sezonul 12 al show-ului. Se anunță surprize mari
Instagram

Mihai Bobonete, în ipostaza de jurat

Pe aceeași lungime de undă cu Dragoș Bucur se află și Mihai Bobonete, care abia a așteptat să ajungă la masa juriului. Se pare că actorul și-a îndeplinit astfel un vis mai vechi și s-a bucurat de poziția în care s-a aflat.

Chiar în primele imagini din nou sezon, Mihai Bobonete apare în ipostaze inedite. Actorul a ieșit din rolul de jurat și a urcat pe scenă. Acesta nu s-a sfiit să se folosească de recuzita unui concurent care a evoluat la trapez și a fost la înălțime, la propriu.

„De mic mi-am dorit să fac parte dintr-un juriu. Și de ceva vreme îmi doream să fac parte din juriul de la «Românii au talent». Dorința mi s-a îndeplinit. Muncim de zor sa va aducem un sezon 12 magic”, a declarat Mihai Bobonete.