Reclamă
Reclamă

România s-a calificat în optimile de finală de la EURO 2024 de pe primul loc al Grupei E, însă va întâlni un adversar puternic, Olanda, care a încheiat pe locul trei în Grupa D. Duelul dintre România și Olanda va avea loc marți, 2 iulie, la Munchen, de la ora 19:00 (ora României), conform Digi Sport.

Federația Română de Fotbal a anunțat detaliile privind achiziționarea biletelor pentru acest meci de către suporterii români. O parte dintre cei care și-au cumpărat deja bilete pentru meciurile din faza grupelor vor primi un email prin care li se va oferi posibilitatea să cumpere patru tichete pentru duelul cu Olanda. Restul biletelor vor putea fi achiziționate de pe site-ul UEFA.

„Urmează ca în perioada imediat următoare, cei care au cumpărat bilete la cel puțin un meci din cadrul grupelor să primească un email de înștiințare de la UEFA cu posibilitatea de a cumpăra până la patru bilete, orice categorie. Ulterior, aceștia vor avea la dispoziție până la 24 de ore să achiziționeze biletele. Tichetele ce vor rămâne disponibile, dacă va mai fi cazul, vor putea fi achiziționate apoi direct de pe site-ul de ticketing UEFA. Conform regulamentului, fanii români au rezervate pentru acest meci 7.000 de bilete. Totuși, Federația Română de Fotbal a demarat un dialog cu UEFA și încearcă să obțină dublarea acestui număr.”, a anunțat Federația Română de Fotbal.

Reclamă

Suporterii naționalei României au rezervate 7.000 de bilete pentru meci, însă FRF încearcă dublarea numărului la 14.000. România a câștigat Grupa E, în timp ce Olanda s-a clasat pe locul al treilea în Grupa D, competiția fiind găzduită de Germania. La acest EURO, Olanda a învins Polonia cu 2-1, a remizat 0-0 cu Franța și a pierdut în fața Austriei cu 2-3. Echipa Olandei este cunoscută drept „Portocala mecanică” și ocupă locul 7 în clasamentul FIFA.

România va juca marți, 2 iulie, împotriva Olandei la Munchen, meciul fiind programat la ora 19:00. Meciurile din optimile de finală ale Campionatului European continuă astfel: sâmbătă, 29 iunie, Elveția – Italia (19:00) și Germania – Danemarca (22:00); duminică, 30 iunie, Anglia – Slovacia (19:00) și Spania – Georgia (22:00); luni, 1 iulie, Franța – Belgia (19:00) și Portugalia – Slovenia (22:00); marți, 2 iulie, România – Olanda (19:00) și Austria – Turcia (22:00).

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro