Reclamă
Reclamă

România rămâne liderul Grupei E la Euro 2024, chiar și după înfrângerea cu 0-2 în fața Belgiei, potrivit lequipe.fr. O situație fără precedent a determinat ca toate cele patru echipe din grupă să aibă același număr de puncte (trei) înaintea ultimei etape. Tricolorii beneficiază de un atac mai bun, cu trei goluri marcate, și păstrează șanse mari de calificare.

Susținuți de 30.000 de fani entuziaști, românii au reușit să mențină o atmosferă dinamică pe toată durata meciului. Un egal cu Slovacia, miercuri, va fi suficient pentru calificarea echipei conduse de Edward Iordănescu în optimile de finală.

Edward Iordănescu, fiul selecționerului emblematic Anghel Iordănescu, speră ca această generație să își scrie propria istorie. „Am toată încrederea în capacitatea sa de a face acest lucru. Să facă mândră o întreagă națiune, care așteaptă acest lucru”, a declarat Edi Iordănescu, conform lequipe.fr.

Reclamă

Reprezentativa României a fost învinsă sâmbătă de Belgia, cu scorul de 2-0, într-un meci disputat la Koln, în etapa a doua a grupei E de la Euro 2024. Clasamentul grupei rămâne deschis, toate echipele având câte trei puncte. În ultima etapă, România va întâlni Slovacia, iar Belgia va juca împotriva Ucrainei.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro