Reclamă
Reclamă

România este promovată în orașele Hamburg, Berlin, München și Frankfurt, pe toată durata Campionatului European de Fotbal. Aceasta inițiativă de promovare a atracțiilor românești ca destinații de vacanță a fost lansată de ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Radu Oprea, potrivit premierului Marcel Ciolacu.

Șeful Executivului de la București a efectuat luni și marți o vizită oficială în Landul Bavaria din Republica Federală Germania, unde a participat, între altele, la o ședință comună a guvernelor român și bavarez și a avut o întâlnire cu reprezentanți ai comunității române din regiune. În acest context, Marcel Ciolacu a declarat: „Veniți în România! Avem nu doar fotbal de calitate, ci și obiective turistice spectaculoase! Munții Carpați, Delta Dunării, mănăstirile din nordul Moldovei, cetățile dacice, satele din Transilvania și litoralul românesc sunt destinațiile turistice unde veți dori să reveniți.”

Campania de promovare include utilizarea unui cod QR pe care locuitorii și turiștii din Hamburg, Berlin, München și Frankfurt îl pot găsi la peste 600 de taxiuri colantate. Prim-ministrul Marcel Ciolacu a subliniat importanța acestei inițiative: „Cu ajutorul unui cod QR pe care îl regăsiți la peste 600 de taxiuri colantate, România este promovată în Hamburg, Berlin, München și Frankfurt, pe toată durata Campionatului European de Fotbal. Îi mulțumesc ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Radu Oprea, pentru această inițiativă de promovare a atracțiilor românești ca destinații de vacanță.”

Reclamă

De asemenea, premierul Marcel Ciolacu a afirmat că îl așteaptă cu drag pe prim-ministrul bavarez Markus Söder într-o vizită în România, exprimându-și convingerea că acesta va avea parte de amintiri unice în Delta Dunării și la Castelul Bran.

Recapitulând, România este promovată în Hamburg, Berlin, München și Frankfurt prin intermediul taxiurilor colantate cu un cod QR, pe toată durata Campionatului European de Fotbal. Inițiativa a fost lansată de ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Radu Oprea, pentru a aduce în prim-plan atracțiile turistice românești ca destinații de vacanță.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro