Reclamă
Reclamă

România a primit deja sume impresionante de bani pentru calificarea la EURO 2024, iar fiecare victorie aduce și mai multe fonduri în conturile Federației Române de Fotbal. Pentru calificarea inițială, FRF a primit 9,25 milioane de euro, iar victoria împotriva Ucrainei a adus încă un milion de euro, în total obținându-se până acum 10,25 milioane de euro.

În continuare, fiecare remiză în faza grupelor valorează 500.000 de euro, iar o victorie aduce un milion de euro. Echipele care se vor califica în optimi vor primi 1,5 milioane de euro, iar cele care ajung în sferturi vor beneficia de 2,5 milioane de euro. Sumele continuă să crească pe măsură ce echipele avansează în competiție: 4 milioane de euro pentru calificarea în semifinală și 5 milioane de euro pentru naționalele finaliste.

România își continuă parcursul la EURO 2024 și urmează să joace al doilea meci împotriva Belgiei pe stadionul din Koln. Pentru suporterii care nu au putut ajunge în Germania, există numeroase locuri amenajate în aer liber unde pot urmări meciurile naționalei.

Reclamă

În parcul IOR, pe „insula suporterilor”, a fost creat un spațiu special unde fanii pot urmări meciul România-Belgia din această seară. Alte locații similare au fost amenajate în Piața Obor și pe Calea Victoriei, în parcarea de lângă Ateneul Român. Zona oferă o tribună de 500 de locuri, construită special pentru eveniment, și poate găzdui aproximativ 2000 de persoane. La Cluj, în Piața Unirii, se află un spațiu cu 2000 de scaune pentru suporteri, iar la Târgu Mureș, în Cetate, microbiștii pot urmări meciurile pe un ecran de 10 metri.

Aceste locuri oferă ocazia suporterilor de a trăi emoția și adrenalina fiecărui meci al naționalei României, alături de alți fani, în spații deschise și special organizate pentru acest campionat european.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro