Reclamă
Reclamă

România a învins cu 3-0 Ucraina în prima confruntare de la Euro 2024. După o partidă care a ținut cu sufletul la gură spectatorii, mii de suporteri români au sărbătorit victoria Naționalei în Centrul Vechi, la terase, sau în spațiile special amenajate în marile piețe din Capitală pentru vizionarea partidei. La fiecare gol marcat a fost o adevărată explozie de bucurie.

Mai bine de jumătate din fanii strânși pe stadionul Allianz Arena au purtat tricouri galbene, pentru a susține naționala României. Printre ei, și mai mulți membri ai guvernului care au mers în Germania pentru o serie de întruniri cu membri ai executivului landului bavarez. Bucuria zecilor de mii de români care au văzut partida din arena a fost egalată de cea a suporterilor care au mers la terasă pentru meci.

Reclamă
Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro