În această seară, autorităţile au transmis o veste tristă pentru România. Încă patru decese de coronavirus s-au înregistrat, iar bilanţul actual a ajuns la 22.

Cine sunt pacienţii decedaţi de coronavirus

Caz 19.

Bărbat, 56 ani, din judeţul Dâmboviţa, hemodializat la un Centru de dializă, internat inițial la Spitalul de Urgență București Floreasca, transferat în data de 23 martie, atunci când a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus la Spitalul de Boli Infecțioase V. Babeș – ATI.

Reclamă

Caz 20.

Bărbat, 49 ani, din judeţul Timiș, neinternat. S-a prezentat în data 20 martie  la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Județean de Urgență Timișoara unde a fost diagnosticat cu Pneumonie acută (clinc si radiologic). I s- a recomandat consult de specialitate la spitalul de boli infecțioase. Conform pacientului , acesta nu a călătorit în străinătate și nici nu a fost contact al unei persoane pozitive. În 21.03.2020 s-a prezentat şi la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara, neinternat diagnosticat cu Pneumonie acută. În 24.03.2020, stare deteriorată solicită ambulanță, i se recoltează proba de exudat pentru COVID şi este lăsat la domiciliu. Confirmat pe data de 26 martie, decedat în aceeași dată.
Pacientul avea boli cronice preexistente ( poliartrită reumatoidă și hipertensiune arterială)

Caz 21.

Femeie, 70 ani, din judeţul Neamţ, internată în Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamt-Nefrologie pentru hemodializă. Stare agravată din 25 martie, când se suspectează infecție cu coronavirus și se recoltează proba. Deces în 25 martie. Confirmat pozitiv în data de 26 martie.

Caz 22.

Bărbat, 45 ani, din judeţul Arad, confirmat în data 25 martie, decedat în 25 martie în ambulanţă în timpul transferului în Spitalul BI V. Babeş Timişoara.