Reclamă
Reclamă

Fotbaliștii, staff-ul și suporterii României au contribuit la îmbunătățirea imaginii țării noastre în Europa prin participarea la EURO 2024, potrivit Digi Sport. Printre motivele pentru care țara noastră a fost lăudată se numără jocul dedicat al „Tricolorilor”, susținerea ferventă a zecilor de mii de români prezenți la fiecare meci și modul exemplar în care echipa a lăsat vestiarul după eliminarea de la competiție.

Un alt eveniment care a atras atenția a fost comportamentul echipei naționale la plecarea de la hotelul Melchior Park din Wurzburg, unde au fost cazați pe durata turneului final. Românii au făcut o așa-zisă „gardă de onoare” pentru angajații hotelului, aplaudându-i timp de zeci de secunde. Selecționerul Edi Iordănescu le-a strâns personal mâna fiecăruia dintre aceștia. Angajații hotelului au filmat momentul și au publicat imaginile pe internet, însoțite de mesajul „Mulțumim pentru tot”.

Imaginile au ajuns în presa britanică și au impresionat publicul din Regatul Unit. Publicația Daily Star a lăudat gestul reprezentanților României, scriind: „Românii și-au arătat din nou clasa”.

Reclamă

Acest gest a fost doar unul dintre multele moduri prin care România a lăsat o impresie pozitivă la EURO 2024. În plus, jucătorii echipei naționale au dat o lecție de civilizație și au curățat vestiarul înainte de plecarea din competiție, un comportament care a fost apreciat și de oficialii UEFA.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro