Reclamă

România ia măsuri. Nou ajutor pentru pensionari.

În ultima perioadă, administraţiile publice locale iau cât mai multe măsuri pentru a-i proteja pe români de o posibilă infectare cu noul virus chinezesc

Publicat: miercuri, 25 martie 2020, 14:01

Reclamă

Reclamă

Prefectura judeţului Hunedoara a transmis o nouă informaţie oficială care îi vizează pe pensionari şi pe alte categorii de români. Se pare că serviciile Casei de Pensii se mută în online, astfel încât oamenii nu mai sunt nevoiţi să iasă din casă pe perioada decretării stării de urgenţă.

Ce declară autorităţile

„Toate informaţiile necesare se pot obţine telefonic sau on-line, astfel: Casa Judeţeană de Pensii Hunedoara: tel. 0254 211 031, interior 134 sau 0733737972 (pentru întreg judeţul). Adrese de e-mail: sesiză[email protected] sau [email protected], pentru Valea Jiului”, se arată într-un comunicat a Prefecturii Hunedoara.

Cum se previne coronavirusul

Pentru a preveni posibile îmbolnăviri cu noul virus chinezesc, autorităţile de la Consiliul Judeţean Hunedoara au decis ca angajaţii instituţiei să lucreze prin sistemul telemuncă.

Obligația de a proteja

„Este obligaţia noastră să protejăm angajaţii instituţiei, să le oferim această oportunitate legală dar, în acelaşi timp, tot obligaţia noastră este să asigurăm funcţionarea Consiliului Judeţean Hunedoara”, a declarat vicepreşedintele CJ Hunedoara, Daniel Andronache.

Reclamă

Toate hotărârile luate îi vizează pe angajaţii din Consiliul Judeţean Hunedoara, cu excepţia demnitarilor, administratorului public, secretarului general al judeţului şi funcţionarilor publici de conducere la nivel de director executiv şi consilierul din cadrul Compartimentului managementul situaţiilor de urgenţă, persoane de care este nevoie fizic, la locul de muncă.

Reclamă

loading...

O să îți placă și:

Reclamă

Reclamă