După o pauză îndelungată, România se pregătește de o competiție dificilă la Campionatul European de Fotbal 2024. Echipa tricolorilor a fost repartizată în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B.

Adversari de temut stau în calea trofeului, Franța Portugalia, Anglia sau Belgia, fiind printre favoritele locului I.

Ce rezervă acest campionat echipei noastre, află în cele ce urmează.

Grupa României – o luptă acerbă pentru calificare

Nu mai există loc de întoarcere. Echipa națională a România s-a calificat în Grupa E, iar astfel putem plasa la Superbet pariuri pe grupele euro 2024, pe meciurile României alături echipa națională din Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B (Bosnia şi Herţegovina – Ucraina, Israel – Islanda). Primul meci va debuta împotriva echipei câștigătoare din play-off, pe data de 17 iunie, urmând ca în 22 iunie să se prezinte în fața Belgiei, respectiv 26 iunie împotriva Slovaciei.

Conform Goal.com, Belgia este considerată favorită la calificare, ocupând locul 4 în top 10 favorite la Euro 2024. Nici Slovacia, Bosnia şi Herţegovina, Ucraina, Israel și Islanda, nu pot fi ignorate, fiecare echipă având potențialul de a ne surprinde pe toți. De fapt, mai toate casele de pariuri și site-urile dedicate au început să creeze topuri speciale în care suporterii pot vota și urmări cele mai noi rezultate EURO 2024.

Preliminarii euro 2024 – scurtă analiză a echipei tricolorilor

Șansele României de a câștiga nu sunt inexistente, de aceea îți recomandăm să consulți ghiduri de specialitate. Echipa va trebui să demonstreze o tenacitate extraordinară pentru a obține unul dintre primele două locuri în etapa pentru calificari euro 2024.Anul acesta, punctele forte ale echipei naționale a României se remarcă prin dorința de a câștiga trofeul. Echipa națională demonstrează spirit de coeziune, fiind formată din jucători cu experiență și tineri talentați. Deși România se confruntă cu un parcurs dificil la EURO 2024, nu este imposibil ca tricolorii să obțină calificarea. O pregătire riguroasă, o tactică eficientă și un pic de noroc, ar putea contribui la obținerea unor rezultate remarcabile, care ne vor face mândri.