În majoritatea stațiunilor de la noi din țară s-a deschis sezonul estival. Românii se pot bucura de acum de o nouă plajă aflată pe meleagurile noastre. Aceasta se regăsește la doar o oră distanță de capitală și este cu adevărat fantastică. 

O nouă plajă pentru turiști

Pe data de 20 mai, a.c., s-a deschis o nouă plajă în țara noastră. Aceasta se află în apropiere de București, iar dacă veți merge acolo, veți rămâne cu adevărat uimiți de apă, priveliște, dar și de „cazările” puse la dispoziție.

Conform paginii de Facebook Samskara Beach, operatorul care activează pe Brațul Borcea, s-a deschis Plaja Mare din Călărași. Persoanele care vor să petreacă ceva timp la plajă, se pot caza în căsuțele de lemn special amenajate, decorate home made.

Plaja Mare din Călărași se află la doar o oră de mers de București, mai concret, 115 kilometri, și aproximativ o oră și jumătate de Constanța. Aceasta a fost amenajată special pentru turiști și este exact ca oricare altă plajă de pe litoral. Singura diferență este că aici nu puteți locui în cazările propriu-zise, ci doar în căsuțe de lemn.

România are o nouă plajă. Aceasta se află la o oră distanță de București
Beaching Travel

Cât costă un bilet și cum se poate ajunge acolo

Turiștii care își doresc să ajungă pe Plaja Mare din Constanța se pot deplasa cu catamaranul care tranzitează de pe un braț pe altul în doar câteva minute. Prețul unui bilet este accesibil, de numai 10 lei pentru adulți și cinci lei pentru copii.

Samskara Beach a anunțat pe contul de Facebook că plaja este un mic paradis datorită colibelor și căsuțelor din lemn. Acestea se află între pădure și apă.

„Aproape de București, dar departe de aglomerație și haos. Căsuțele și colibele dintre pădure și plajă îți oferă un puternic sentiment de libertate. Aici găsești liniște, muzică bună, plajă, plimbări cu barca, mâncare tradițională românească, grătar și multe alte surprize. Samskara Beach a creat ambientul perfect pentru meditație, yoga, mindfulness și alte practici spirituale”, scrie Samskara Beach pe pagina personală de Facebook.