În această seara, pe Arena Națională a avut loc unul dintre cele mai importante meciuri din ultimii ani.

România versus Elveția a fost meciul unei țări întregi, iar bucuria a fost cu atât mai mare cu cât confruntarea dintre cele două echipe s-a finalizat cu scorul 1-0 pentru Echipa Națională.

În această seară, România a intrat pe terenul Arenei Naționale, unde a jucat împotriva Elveției în cadrul ultimului meci din grupele preliminariilor EURO 2024. Echipa națională a ajuns aici după ce serile trecute a reușit să bată Israelul și să înscrie un gol în poarta adversarilor.

Meciul cu Elveția este unul dintre cele mai importante din ultima vreme și nu este de mirare că Arena Națională a fost plină ochi de suporteri. Mii de români s-au adunat pentru a-i susține pe tricolori și, de ce nu, pentru a sărbători victoria.

România a învins Elveția. Denis Alibec a înscris golul victoriei pentru Echipa Națională

Meciul împotriva Elveției a avut un final fericit

În prima repriză, meciul a fost unul echilibrat în ceea ce privește golurile și niciuna dintre echipe nu a reușit să marcheze vreun gol. Însă, lucrurile s-au schimbat radical în repriza a doua, cea care a și dat speranță jucătorilor, dar și suporterilor din tribune și de acasă.

Repriza a doua a fost una norocoasă pentru echipa României. În minutul 50, Alibec a reușit să înscrie primul gol în poarta elvețienilor, schimbând radical scorul și aducând primul gol pentru România.

În minutul 58, România a mai fost la un pas de a marca al doilea gol, Alibec și Pancu fiind cei care au alergat să bage mingea în poarta adversarilor, dar, din păcate, fără succes. În minutul 64, pe teren au intrat Răzvan Marin și Ianis Hanis, tinerele speranțe ale fotbalului.

Meciul s-a încheiat cu o prelungire de 5 minute, dar și cu victoria pentru România, iar echipa națională va merge în Campionatul European și va fi în urma a doua a extragerii la campionat.