Un român a fost dus la spital în Spania, după ce țeava de gaze la care lucra împreună cu colegii săi a explodat. Incidentul s-a produs vineri în Ibiza, conform relatărilor corespondentului Digi24 în Spania, Alin Petrică.

„Incidentul a avut loc ieri, echipa din care făcea parte românul lucra la o țeavă de gaze undeva în orașul Ibiza. Din ce scrie presa locală reiese că la un moment dat a izbucnit un incendiu care a dus la această explozie. Deocamdată nu se știe ce a provocat incendiul, rămâne de văzut ce va stabili ancheta”, a declarat Alin Petrică.

Toți cei trei muncitori implicați, dintre care românul, un algerian și un portughez, au fost răniți în zona capului, având arsuri pe gât și pe față. Medicii au comunicat că românul, în vârstă de 51 de ani, este în stare stabilă și că arsurile sale sunt de gradul I.

Inițial, toți cei trei răniți au fost transportați la spitalul din Ibiza. Cu toate acestea, algerianul a fost ulterior transportat cu elicopterul în Valencia din cauza stării sale mai grave. Românul și portughezul nu au viețile în pericol și sunt internați la secția de traumatologie.