Fiica lui Florin Salam este una dintre cele mai frumoase tinere din România și apreciată de foarte multe persoane. Betty Salam și tatăl ei au primit un rol pentru un film despre droguri. La auzirea acestei propuneri, interpretul de manele a refuzat instant. Deși unul dintre cele mai mari dorințe a acesteia este să devină actriță, ea a mărturisit că i s-a părut dubioasă propunerea primită.

Fiica lui Florin Salam a primit propunerea de a avea rolul unei dame de companie. Florin Salam a fost cel care a refuzat primul acest rol.

Florin Salam și fiica sa, propunerea de a juca într-un film despre droguri

Am avut șansa să joc într-un film, dar am zis nu, tata a fost cel care a refuzat primul. Ni se oferiseră roluri dubioase. Rra un film despre droguri, iar suma era mică. Eu aveam rolul unei dame de companie.

„Noi nu suntem actori, dar nu puteam accepta orice. Propunerea a venit în urmă cu aproximativ un an și jumătate. Actoria a fost visul meu și chiar îmi doresc să joc măcar într-un film”, a declarat Betty Stoian, fiica manelistului, potrivit impact.ro.

social media

Betty Salam, planuri despre cariera muzicală

În vârstă de doar 22 de ani, vedeta este mama unui băiețel minunat și are familia pe care și-o dorește. Deși a renunțat pentru o perioadă la cariera sa în muzică, acum este hotărâtă să se pună pe treabă. Despre tatăl ei, aceasta a spus că o ajută, însă nu vrea să îl implice prea mult în cariera ei, spunând despre ea că este o fire destul de încăpățânată.

„Nu am mai cântat de doi ani, vreau ca acum să mă ocup de mine, să am o echipă ok. Tata mă ajută, dar eu nu vreau să-l implic în cariera mea. Sunt încăpățânată. Anul acesta mă pun pe treabă”, a mai mărturisit Betty Salam, potrivit sursei menționate mai sus.