Reclamă
Reclamă

Fotbalistul brazilian Roberto Firmino, fostul star al echipei Liverpool, a dezvăluit pe rețelele de socializare că a devenit pastor evanghelist, informează AFP, preluat de Agerpres. Evenimentul a avut loc duminica trecută în orașul său natal Maceio (nord-estul Braziliei), la Biserica Manah, pe care a fondat-o în urmă cu trei ani alături de soția sa, Larissa Pereira, și de un cuplu de pastori, Jairo Fernandes și Keila Medeiros.

„Trei ani de Manah Church. Ce noapte memorabilă și de neuitat. De când l-am întâlnit pe Hristos, noi vrem ca toată lumea să cunoască dragostea lui. Dar acum, noi avem o altă misiune: să fim pastori”, a scris pe Instagram jucătorul în vârstă de 32 de ani, care evoluează la clubul saudit Al-Ahli.

Postarea a fost ilustrată de mai multe fotografii cu el, emoționat, alături de soția sa la ceremonie. Biserica Manah are două așezăminte și în Anglia, unde Firmino a jucat timp de opt sezoane, în perioada 2015-2023, la Liverpool. El a format un trio ofensiv redutabil alături de egipteanul Mohamed Salah și de senegalezul Sadio Mane, cucerind Liga Campionilor în 2019.

Reclamă

La echipa națională a Braziliei, Firmino a înscris 17 goluri în 55 de selecții. El a participat la Cupa Mondială din 2018 din Rusia și a câștigat Copa America anul următor în țara sa.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro