Data de 21 septembrie 2014 este momentul pe care Robert Turcescu nu îl va uita vreodată. Atunci, acesta a recunoscut în direct că a fost ofițer sub acoperire, cu gradul de locotenent-colonel. La 8 ani distanță, Robert Turcescu revine la prima sa pasiune: televiziunea. 

Emisiunea lui Robert Turcescu va începe în curând

Robert Turcescu revine în lumea televiziunii și acesta va prezenta o emisiune la B1 TV, tot acolo unde a mărturisit în 2014 că a fost ofițer sub acoperire. Emisiunea lui va ocupa intervalul orar 16:00-18:00 și va fi difuzată de luni până joi, conform paginademedia.ro. Până pe 1 aprilie, între aceste ore a fost difuzată emisiunea moderată de Tudor Barbu și anume Sub semnul întrebării.

Acesta s-a dus la Televiziunea Română, ocupând funcția de director al postului TVR3.  Programul se numea la fel și în 2014, atunci când era prezentat de Robert Turcescu. Luni, 2 mai, acesta va fi la cârma emisiunii pe care o prezentase până acum Tudor Barbu. După momentul în care a mărturisit că a fost ofițer, acesta s-a retras din lumea televiziunii.

Robert Turcescu se întoarce pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta acesta
Facebook

Pentru un an, Robert Turcescu a lucrat la Evenimentul Zilei. Acesta a intrat și în politică la un an și jumătate după ce șoca România. În anul 2016, acesta candida din partea Partidului Mișcarea Populară pentru Primăria București.

În 2014, Robert Turcescu făcea o dezvăluire la care nu se aștepta nimeni. În timpul emisiunii moderată de Sorina Matei, acesta a primit câteva documente pe care le publicase la acel moment pe blog, și anume o copie a livretului militar și state de plată.

„Nu mai puteam să vin discutând de OFIȚERUL ACOPERIT care candidează la președinție, eu să mă știu așa cum mă știam. Eram un fariseu, eram în fața voastră un nimeni, un ins care își mințea telespectatorii care credeau în el, vă mințeam pe voi.

De aia am decis să mă eliberez. Eu le-am pus acolo, eu le-am urcat pe blogul meu, eu am scris textul acela. Nu e nimic altceva în spate. Sunt dispus oricând voi fi chemat de organele de anchetă și de cele judecătorești să arăt aceste documente și să spun adevărul sau ce știu eu despre aceste lucruri și adevărul în legătură cu ele”, a spus atunci Robert Turcescu la B1 TV.