Robert Sfăt, fiul Brigittei, a ajuns sa doarma pe strazi. Asta dupa ce mama lui l-a dat afara din casa. Paharul lui Brigitte s-a umplut la ultimul scandal facut de baiat. Duminica noaptea, acesta si-ar fi chemat cativa prieteni in vizita cu care ar fi consumat substante stupefiante. Ulterior, acestia ar fi devastat casa in care locuieste familia Pastrama si i-ar fi furat masina mamei sale. Asta nu e tot, Robert ar fi batut-o si umilit-o pe mama sa. Cel care a salvat-o pe Brigi a fost sotul ei, Florin Pastrama.

Acum e acum, căci acuzații zboară din ambele părți. Robert Sfăt își acuza mama ca l-a dat afara din casa si l-a lasat sa doarma pe drumuri.  Acesta spune ca acum se considera orfan de ambii parinti, nu doar de tatal care i-a murit. Asta pentru ca Brigitte l-a lasat fara un acoperis deasupra capului. Sotia lui Pastrama a dat si ea declaratii despre acest subiect. Bruneta a recunoscut ca l-a izgonit pe Robert din locuință, însă spune că nu il va lăsa pe drumuri. Cu toate acestea, femeia spune ca baiatul nu mai este binevenit la ea in casa.

„O să-i iau cu chirie undeva, îți dai seama. Dar cine crezi că o să-l țină și o să-l primească?! Când o să vadă că face ce face…”, a spus Brigitte, pentru VIVA!

De unde a pornit scandalul?

Brigitte sustine ca fiul ei se drogheaza de la varsta de 14 ani, insa acum ar fi intrecut măsura. Bruneta a declarat acum că din cauza lui Robert Sfăt a divortat de Ilie Năstase, tenismenul saturandu-se de escapadele barbatului. Problemele din familia Pastrama au ajuns in spatiul public abia ieri. Asta dupa ce atat Brigitte, cat si Robert Sfat au ajuns la sediul politiei din Voluntari pentru a da declaratii. Sotia lui Pastrama apelase 112 si reclamase ca fiul sau a batut-o si i-a furat masina. In cele din urma, Brigitte nu a depus plangere la adresa fiului sau, insa l-a dat afara din casa.

„Am avut diferite incompatibilățile parentale. Eu am o pasiune și asta o să fac. O să mă fac artist și ei nu îi place chestia asta. Nu m-a ambiționat. Recunosc că am furat și eu o sticlă de vin de la ea, că suntem oameni și vrem să ne mai delectăm și noi. Am dat muzica cu două volume mai sus și a venit peste mine. De mașină se tot plânge că s-a urcat un gândăcel și a învârtit acolo de covrig. Mi-au luat amprentele. Nu îmi place să fac ilegalități de genul ăsta. Adică, pe bune? Am consumat doar o sticlă de vin.

De la 14 ani când am venit la București, i-au rămas idei în cap că eu sunt un copil distrus, că tot consum prostii. Când eram mic mi-au dat niște băieți să trag dintr-o țigară amuzantă, cum se spune, și mi-am dat seama că nu îmi place. Nu aș ridica mâna la ea niciodată. L-a pus pe săracul ăla de Florin… care și pe ăla l-a făcut de balamuc. L-a pus să mă pună la pământ, dar eu îl țineam în brațe și plângeam. Îi mai spuneam câte una urâtă, iar ea venea și îmi mai dădea câte una.”, a declarat Robert Sfăt la izbucnirea scandalului!