Robert Ionel Niță este cunoscut pentru activitatea sa la echipele Foresta Suceava și Rapid București.

Acesta este un fotbalist ambițios, întrucât în sezonul de Divizia A 2000-2001 a fost al treilea golgheter al competiției. Acesta a marcat 14 goluri (9 pentru Foresta Suceava, iar 2 marcate în poarta echipei Dinamo București în 2000).

Robert este unul dintre vedetele care vor participa la cel de-al 3-lea sezon, Survivor România 2022. Acesta va face parte din echipa faimoșilor și pleacă la drum cu superstiții de care va ține cont înainte de începutul show-ului. Fotbalistul făcea același lucru și atunci când intra pe teren la meciurile de fotbal.

Ce și-a propus Robert Niță pentru Survivor România

Fotbalistul a făcut declarații despre gândurile cu care pleacă în Dominicană și despre superstițiile sale pe care le respectă dintotdeauna atunci când face parte dintr-o competiție.

„Eu mi-am propus pentru Survivor Romania 2022 (și am spus-o și pe canalul meu de YouTube) ca lumea să cunoască și să descopere omul Robert Niță, și după aceea concurentul Survivor. Și am mai spus că îmi doresc să câștige persoana care știe să fie om, până la capăt.

Robert Niță, unul dintre faimoșii de la Survivor 2022 crede cu tărie în superstiții: “O făceam de fiecare dată când…”
social media

Așa că o să-ți dezvălui una dintre superstițiile mele, poate nu numai o superstiție, dar o făceam de fiecare dată când intram pe teren, indiferent că era vorba de începutul sau pauza meciului, din postura de titular sau rezervă.

Înainte de fiecare intrare, de primul pas pe gazon, îmi făceam de 3 ori semnul crucii și rupeam câteva firicele de iarbă din gazon pe care le băgam în tricou.” , a declarat sportivul pentru Click!

Care este stilul de viață al fotbalistului după ce a acceptat să participe la Survivor

Robert a vorbit despre activitățile sportive pe care le are și despre emoțiile cu care se confruntă înainte de participarea la show-ul mult așteptat.

„Eu fac alergări de anduranță, câteva sprinturi și schimbări de direcție. (…) Am mers în mare parte pe mișcare, pe antrenamentele pe care le făceam și înainte de a deveni participant la Survivor.

Sunt emoții pozitive, îngrijorări, frici, preocupări. Nu se poate compara cu ceea ce simți înainte de un derby. Aici este un lucru pe care îl pregătești zi de zi, dar care nu știi exact cât durează.

Un derby știi că durează 90 de minute. Și aia e, dai totul! Știi când ajungi la stadion și când pleci. Aici știi că pleci, dar nu când te mai întorci. Aici ai pe parcursul unei săptămâni mai multe derby-uri și atunci e puțin diferit. Emoții sunt și e normal să fie, zic eu”a mai spus Robert pentru aceeași sursă.