Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, va fi pieton în următoarele două luni. Acesta a pierdut dreptul de a conduce după ce a fost prins de polițiști încălcând regulile de circulație. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Capitală.

Negoiță a încercat să scape de trafic. A adoptat un stil de condus haotic pe șosea, motiv pentru care a atras atenția oamenilor legii. La un moment dat, Negoiță a decis să iasă din coloană. A început să circule pe contrasens pe Calea Dudești.

Robert Negoiță a rămas fără permis de conducere

La această acțiune, polițiștii au intervenit. L-au tras pe dreapta pentru a-l sancționa. Primarul nu a negat fapta. Și-a recunoscut greșeala și a acceptat consecințele.

Robert Negoiță a rămas fără permis de conducere! Ce lege a încălcat primarul Sectorului 3

Oamenii legii au considerat că gestul făcut de primar este unul grav.  Din acest motiv, agenții au decis să-i suspende dreptul de a conduce pentru 60 de zile. Acesta este timpul în care Negoiță va fi nevoit să se deplaseze fără mașină.

Pe lângă suspendarea permisului de conducere, Negoiță a primit și o amendă în valoare de 870 de lei.

Tot incidentul a avut loc în apropierea Primăriei Sectorului 3. Este locul unde Negoiță își exercită atribuțiile de primar. Ironia situației este că a fost prins încălcând legea în zona în care el însuși este responsabil pentru respectarea legii.

Așadar, în următoarele două luni, Robert Negoiță va trebui să meargă cu transportul în comun sau pe jos. Bineînțeles, mai există varianta taxiului.