Robert de Niro, co-proprietar al unui renumit lanț de hoteluri fondat în 1994, urmează să își extindă imperiul hotelier cu două noi proprietăți în Bulgaria. Una dintre aceste proprietăți va fi situată în inima capitalei Sofia, oferind o combinație de lux și experiențe culinare de excepție. Cea de-a doua proprietate se va afla pe o plajă din Varna, la aproximativ 100 de kilometri de Vama Veche, fiind ideală pentru turiștii care caută atât relaxare pe litoral, cât și apropierea de atracțiile naturale și culturale ale regiunii.

Hotelul din Sofia va îmbina eleganța cazării de înaltă clasă cu rafinamentul unui restaurant de top, urmărind să atragă oaspeți din întreaga lume interesati de lux și gastronomie de calitate. Pe de altă parte, propunerea din Varna este poziționată să devină o destinație de vacanță preferată pentru cei care doresc să se bucure de marea Neagră și plajele sale pitorești.

Lanțul hotelier al cărui co-proprietar este De Niro numără în prezent 38 de hoteluri și 12 proiecte de reședințe, răspândite în orașe cheie din lume, inclusiv Las Vegas, Barcelona și Cairo. Aceste noi proprietăți în Bulgaria marchează o extindere semnificativă a afacerii în Europa de Est și subliniază angajamentul brandului de a oferi experiențe de neuitat clienților săi.