Ritualurile de orice fel sunt un subiect sensibil, cu siguranță. Chiar dacă unii oameni nu cred în consecințele lor, efectele lor nu pot fi negate. Lucrurile stau cu totul diferit, atunci când psihologii spun că au descoperit secretul, pentru ca bărbatul iubit să nu pună punct relației. 

Ce recomandă psihologii în astfel de situații

Dacă te numeri printre domnișoarele și doamnele care își dorește ca relația să continue, acest articol vine cu soluția. Doctorul Cristian Andrei a povestit într-un videoclip pe TikTok cum poți să nu ajungi în pragul despărțirii sau mai rău, ca partenerul de viață să dispară, fără vreo explicație.

Conform psihologilor, bărbații gândesc ușor diferit decât femeile, inclusiv atunci când vine vorba de relații. Astfel că, dacă își dorește să nu îți spună iubitul adio, este indicat să faci un pas înapoi.

Probabil te vei întreba ce însemnă acest lucru. Un bărbat percepe femeia de lângă el mult mai atrăgătoare, dacă ea este cea care nu face pasul înainte. Psihologul a oferit și un exemplu concret.

Dacă de obicei, tu ești cea care vine mereu la el, este timpul să renunți la acest lucru și să îl lași pe el să facă pasul următor. În acest fel, el este cel care are nevoie de afecțiune, detaliu pe care îl exprimă destul de clar.

@flory_floo #NikeShesBallin #vaidaflorentina ♬ suono originale – Vaida-Florentina

„Un ritual pe care ți-l recomand să îl faci în fiecare zi ca bărbatul să nu dispară este să nu faci tu un pas către bărbat. Nu te duce tu spre el. Lasă-l pe el să vină după tine și în cele mai simple, modeste gesturi ale zilei, nu te duce tu după el.  Dacă el este în dormitor și tu în bucătărie, nu te duce în dormitor după el.

Dacă el este în bucătărie și tu ești în dormitor, nu te duce tu după el în bucătărie. Lasă-l să vină după tine. Fă pasul înapoi, nu pasul înainte, pentru că acest pas înapoi este cel care este în acord cu legea atracției. Tu îl poți avea pe bărbat atrăgându-l și nu ducându-te după el, nu făcând ofensivă”, a povestit doctor Cristian Andrei.