Teo Trandafir nu mai are nevoie de prezentare! Îndrăgita prezentatoare de televiziune este una dintre veteranele din acest domeniu, dar și una dintre cele mai apreciate gazde tv din breaslă. Indiferent la ce televiziune a fost, publicul a urmărit-o cu mare interes, iar cifrele de audiență au reflectat acest lucru.

De-a lungul anilor, Teo Trandafir a prezentat mai multe emisiuni la diferite posturi de televiziune. Acum, vedeta se află la Kanal D unde realizează emisiunea de weekend „Teo show”. Ceea ce nu știu fanii vedetei este că aceasta are un ritual înainte de a începe filmările pentru emisiune. Teo nu a ținut secret acest lucru, ci a dezvăluit ce face ori de câte ori se pregătește să intre în emisie.

Ritualul lui Teo Trandafir înainte de a intra în emisiune

Sursa: Colaj Substantial

De altfel, când vine vorba de ritualuri, Teo Trandafir este de părere că fiecare prezentator are unul. În ceea ce o privește pe gazda emisiunii „Teo show”, trebuie să aflați că aceasta se machiază de fiecare dată începând cu același ochi. În același timp, vedeta se încalță întotdeauna începând cu același picior.

Știți vorba aceea: „Nimic fără Dumnezeu?”. Se pare că vedeta aplică acest lucru, iar ori de câte ori urmează să filmeze pentru emisiunea sa, spune o rugăciune.

Referitor la emisiunea sa, Teo spune că are în spate o echipă fantastică! Aceasta „dă din casă” spunând că în spatele camerelor, atunci când pregătește emisiunea alături de colegii săi este relaxată, râd împreună și își oferă idei reciproc.

„De fiecare data când pregătim emisiile suntem relaxați, râdem, ne dam idei unii celorlalți. Suntem în același timp și foarte atenți și focusați pe ceea ce facem.

Referitor la ritual, cred ca fiecare prezentator de televiziune are unul. Eu, de exemplu, mă machiez începând de la același ochi și ma încalț începând de la același picior. Am o rugăciune pe care o spun de fiecare data înainte de a intra în emisie.” a declarat Teo Trandafir, conform Kanald.ro