„A început să se afirme, să se impună. Să știe cine este și eu o încurajez.”

Rona Hartner este o mămică fericită și împlinită. Rita, fiica artistei, a crescut și este acum o adevărată domnișoară. La 14 ani, tânăra a început să se descopere și pare că le va călca pe urme părinților săi. Rita deja și-a dezvoltat latura artistică și plănuiește ca în curând să își facă propria trupă și să se lanseze în lumea muzicală.

Fiica Ronei Hartner locuiește în Franța, alături de tatăl său. Tânăra a ajuns la vârsta adolescenței și acum descoperă lumea. Aceasta este o fire rebelă și moștenește talentul părinților. Se pare că aceasta deja și-a descoperit pasiunea pentru muzică. Rita este basistă de chitară electrică și în curând spre că va cuceri scenele alături de trupa sa. Rona Hartner este mândră de fiica ei și o încurajează să își urmeze inima.

„A început școala. Este cu tatăl ei în sudul Franței, este la școală acolo. Are prietenii acolo. A venit și mama, stă cu ea. Deci e și tatăl ei și mama și soția tatălui ei, e anturată. Familia e cu ea practic, familia recompusă, dar suntem toți alături de ea. Viața ei e acolo, așa că nu o scot din mediul ei.

A început să se afirme, să se impună. Să știe cine este și eu o încurajez. Atâta vreme cât știe respectul și să ne asculte pe noi, părinții, restul nu contează. Este basistă de chitară electrică. Își face propria trupă anul acesta. Acum deocamdată a luat lecții și își depășește niște frici, pe care le aveam și eu la vârsta ei. Ea se analizează mult mai mult.”, a declarat Rona Hartner, potrivit impcat.ro.

Rita, fiica Ronei Hartner, îi calcă pe urme mamei sale! Tânăra și-a făcut propria trupă și este gata de succes
Social media

Rona Hartner își ține departe fiica de mediul online

Fiica Ronei Hartner este încurajată de părinți să facă ce vrea și să își urmeze instinctul. Aceștia nu îi refuză nimic, cât timp tânăra respectă anumite reguli. Una dintre direcțiile de bază este aceea că nu are încă voie să activez în mediul online.

Se pare că Rona Hartner nu o lasă pe aceasta să cunoască lumea online până când nu va împlini 18 ani. Abia atunci va avea voie să își facă debutul și în această zona.

„Nu e pe mediul online, nu e pe nimic. Ca să își dezvolte stilul, să știe cine e. La 18 ani poate să apară în mediul online, înainte nu. Nu știu dacă se va putea împăca într-o zi cu imaginea de astăzi. Dacă o las să iasă acum, acum trebuie să încerce, trebuie să greșească. Acum trebuie să nu o vadă nimeni și când iese să rupă.”, a mai spus Rona Hartner.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.