Rihanna va publica o carte autobiografică

Reclama

Mandatory Credit: Photo by Steve Cho/Penta Press/Shutterstock (10418114h) Rihanna Fenty Beauty by Rihanna photocall, Seoul, South Korea - 17 Sep 2019
Reclama

Cântăreața Rihanna a anunțat zilele trecute că urmează să publice o carte autobiografică vizuală, care va cuprinde poze din viața personală a artistei, din copilărie până în prezent.

Ea a făcut anunțul oficial pe pagina sa de instragram, declarând publicului: „După 5 ani de muncă, sunt fericită să împărtășesc cu voi acestă colecție minunată de amintiri. Le mulțumesc tuturor fotografilor și artiștilor care au contribuit și celor de la @phaidonsnaps pentru că au lucrat alături de mine pentru a publica prima mea piesă de artă din industrie.”

Reclama

Titlul ales de cântăreață pentru prima ei publicație este „The Rihanna Book” (trad. Cartea Rihannei), și este anunțat că va conține 504 pagini cu mai mult de 1000 de poze din viața artistei, multe dintre acestea nemaivăzute până acum.

Fanii vor putea urmări călătoria Rihannei în viață, de la copilăria acesteia în Barbados, până în momentul în care a devenit cunoscută lumii întregi prin muzica sa.

Cartea este pentru moment disponibilă pentru pre-comandă și urmează să fie lansată oficial și în librării.

loading...
Reclama

Reclama

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0