Relația dintre Rihanna și A$AP Rocky se întinde pe durata a 10 ani.

Devin un cuplu în 2020, iar în ianuarie, cuplul și-a anunțat sarcina. Acum își întâmpină primul copil, un băiețel, și sunt încântați să fie părinți. Rihanna se descurcă bine după aceea și toți trei sunt acum acasă în Los Angeles.

1.Amândoi au început în muzică și s-au aventurat în diferite industrie

Rihanna și A$AP Rocky și-au întâmpinat primul copil. Cântăreața a anunțat totul pe rețelele de socializare
Instagram

Rihanna este antreprenoare, cântăreață, actriță și acum mamă. S-a născut în Barbados și a intrat în industrie la 14 ani, când a semnat un contract de înregistrare cu Jay-Z. Îi place să se exprime prin machiaj și a lansat Fenty Beauty în 2017.

A$AP Rocky și-a început cariera în 2011 când a semnat un contract de discuri și a lansat trei albume. De asemenea, are o dragoste pentru modă și a modelat pentru Dior Homme.

2.S-au cunoscut în timp ce cântau la un eveniment

Se cunosc de aproximativ 10 ani și s-au întâlnit pentru prima dată în timp ce cântau la MTV VMAs din 2012. La un an după ce au cântat la VMA, A$AP Rocky s-a alăturat Rihannei în turneul ei mondial.

Nu au început să se întâlnească decât în ​​2020. Au plecat împreună într-o excursie rutieră de la LA la New York. Ea a spus: „A devenit familia mea în acea perioadă”. A$AP Rocky a spus că Rihanna a fost dragostea vieții sale.

3.Rihanna l-a dus pe A$AP Rocky în Barbados pentru a-și cunoaște familia

Când Rihanna i-a prezentat A$AP Rocky mamei sale, ea a spus: „Mama mea are o lectură foarte bună despre oameni. Ea observă mai întâi și apoi se va mișca încet. Presupun că și eu sunt așa. Dar a fost fermecată de el din săritură.”

4.Cuplul a anunțat că este însărcinată

În ianuarie 2022, cuplul făcea o plimbare în Harlem, New York. Aceasta a fost prima dată când au fost văzuți și Rihanna și-a arătat umflătura.

Într-un interviu, Rihanna a vorbit despre modul în care este inspirată de mamele care le permit copiilor lor să fie ceea ce sunt. Dar simte că se duce la o mamă care se luptă pentru copilul ei, „Psycho despre asta”. Este încântată să fie mamă și nu poate fi mai fericită.