Rihanna și-a anunțat sarcina pe Instagram în urmă cu câteva săptămâni.

Rihanna și-a surprins fanii la început de an. Artista și iubitul ei, rapperul A$AP Rocky au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată și au a fost copleșiți de mesaje. Vestea cea mare a fost dată prin intermediul unor imagini de la ședința foto pe care viitori părinți au realizat-o în formula nouă.

Fanii Rihannei au așteptat ca anul acesta artista să lanseze piese noi. Se pare că diva din Barbados s-a concentrat mai mult pe planul personal și a venit cu o altă surpriză. Riri va deveni mămică pentru prima dată, iar imediat după marele anunț au început să apară mii de teorii cu privire la copilul artistei.

Rihanna și iubitul ei se cunosc din 2013

De când și-a anunțat sarcina, urmăritorii sunt non-stop geană pe tot ceea ce postează Rihanna. Recent, iubita lui A$AP Rocky a postat o imagine din confortul casei sale, iar burtica de gravidă este în prim plan. Peste 17 milioane de urmăritori au apreciat poza artistei, dar atenția le-a fost distrasă de un alt detaliu.

Rihanna a fost complimentată de multe vedete, printre care și Gigi Hadid, fosta iubită a lui Zayn Malik. Modelul a devenit mămică în urmă cu un an și știe cel mai bun ce înseamnă viața cu un bebeluș. Gigi nu s-a putut abține și, în secțiunea de comentarii a scris „Trei îngeri”, urmat de o serie de emoticoane.

Rihanna și A$AP Rocky, iubitul ei, așteaptă gemeni?! Cine i-a dat de gol pe cei doi artiști
Instagram

Comentariul vedetei a strâns peste 28.000 de aprecieri, iar fanii sunt de părere că acesta este primul indiciu legat de copilul divei din Barbados. Teoriile din online bazate pe comentariul lui Gigi Hadid afirmă că Rihanna va avea gemeni. Mai mult, aceștia cred că pluralul nu a fost folosit din greșeală. Pe de altă parte, există voci care susțin că modelul s-a referit la artistă, la A$AP Rocky și la bebeluș.

Momentan, nici Rihanna și nici iubitul ei nu au dat detalii despre sarcină. Diva din Barbados se rezumă doar la câteva imagini pe Instagram, în timp ce rapperul a păstrat tăcerea absolută.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.