Artista își dorește să organizeze o petrecere cu ocazia venirii pe lume a copilului său.

Artista este nerăbdătoare să își cunoască copilul care va veni pe lume în doar câteva luni. Pentru acest moment special, Rihanna își dorește să organizeze o petrecere de neuitat. Ba mai mult, vedeta se gândește să nască acasă, înconjurată de familie și prieteni.

Rihanna se pregătește pentru ziua în care își va cunoaște copilul

Artista este mai fericită ca niciodată de când a anunțat că va aduce pe lume primul ei copil. În ultima perioadă, artista a postat tot mai multe videoclipuri și poze lăsând la vedere burtica de graviduță. Chiar dacă este în ultimul trimestru de sarcină, vedeta este extrem de activă și a participat la evenimente.

Rihanna se pregătește pentru cel mai important moment din viața sa și își dorește să organizeze o petrecere de neuitat. Iubitul artistei va fi gazda petrecerii. Conform presei de peste ocean, artista își va transforma baia și va aduce o cadă specială pentru nașteri sub apă.

„În acest moment Rihanna se gândește doar la clipa în care va deveni mămică. Acea zi este cea mai importantă din viața ei, așa că își dorește ca totul să fie perfect.

Pentru ea, ziua în care va naște este mai importantă decât cea în care va îmbrăca rochia de mireasă”, a spus o sursă apropiată cântăreței, potrivit presei din Statele Unite”, a declarat o sursă apropiată artistei, notează presa de peste ocean.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de badgalriri (@badgalriri)

Într-un interviu acordat recent, artista a mărturisit că este o provocare tot ceea ce i se întâmplă acum.

„M-am concentrat foarte mult pe hidratare și pe conturare. Fața devine puțin rotundă și dolofană. Nasul începe să se mărească și tot așa. Totul este o provocare, de la îmbrăcat până la machiaj.
Dar îmi plac provocările. Îmi plac lucrurile care mă forțează să fiu creativă și să creez în moduri noi. Iar în zona aceasta de frumusețe, poți face atât de multe”, a declarat Rihanna pentru revista ELLE.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.