Reclamă
Reclamă

Rihanna vrea să împărtășească cu cei din jur fericirea pe care o trăiește alături de iubitul său și își dorește enorm ca în viitorul apropiat să aibă un copilaș.

Evenimentul Diamond Ball ce a avut loc în New York City, a fost momentul în care Rihanna a povestit câte ceva despre viața ei personală și despre faptul că vrea cu orice preț să devină mamă. Ea este mandră de faptul că este o femeie de culoare și vrea sa dea naștere unor copii de culoare, deoarece consideră că acesta este modul firesc din punct de vedere spiritual.

Artista vorbește deschis despre mama ei care este un model demn de urmat pentru ea, mama ei a învățat-o să nu se dea bătută și să treacă peste orice obstacole în viață, indiferent cât ar fi de dificil. Rihanna si-a mai exprimat și alta data dorința ei de a deveni mamă iar acum se pare că își dorește acest lucru mai mult decât orice pe lume.

Ea consideră că acum este momentul cel mai potrivit pentru a face un copil pentru ca este foarte mulțumită de viața ei și toate lucrurile merg foarte bine. Artista apreciază din plin sinceritatea oamenilor si este bucuroasă când vede ca oamenii din jurul ei o susțin și o apreciază.

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro