Rihanna este una dintre cele mai iubite artiste din întreaga lume. Are o avere colosaă, iar acest lucru se datorează talentului, muncii dar și frumuseții sale. Artista are o voce incontestabilă, care nu poate fi confundată. Cu siguranță nici măcar nu-ți trece prin minte ce avere are.

Rihanna a ajuns prin muncă în topul lumii, însă și datorită frumuseții sale. Are un corp de zeiță, iar fanii din întreaga lume o apreciază la superlativ. Ceea ce nu știe toată lumea este legat de ce avere colosală are, de fapt. Cu toate că a plecat dintr-un loc în care nu avea nimic din ceea ce are în momentul de față, Rihanna a demonstrat că nimic nu este imposibil.

O avere de 521 de milioane de euro

Nu cu mult timp în urmă, Sunday Times Rich List a fost oferită publicului. Nu mic a fost șocul celor care au văzut ce avere are Rihanna. Până la vârsta de doar 32 de ani, artista de talie internațională a strâns nici mai mult, nici mai puțin decât 468 de milioane de lire sterline. Acest lucru înseamnă că artista dispune de o avere de 521 de milioane de euro. Aceasta a reușit să depășească titani precum Elton John sau Mick Jagger.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Rihanna, cea mai bogată artistă din lume! Ce avere are

Se pare că Rihanna a dat lovitura cu linia de produse cosmetice pe care o deține. Aceasta a obținut un venit imens din industria de beauty, nici mai mult, nici mai puțin decât 351 de milioane de lire sterline, adică 391 de milioane de euro.

„Într-un fel ne-a luat pe toţi prin surprindere. Până vara trecută, puțină lume știa că ea locuiește în Marea Britanie. Acum, ea este prima muziciană ce are titlul de miliardară în UK.”, a spus Robert Watss.

Se pare că faimoasa Rihanna le-a întrecut chiar și pe zeițele muzicii, cum ar fi Celine Dion, Madonna sau Beyonce. Așa că Rihanna a dobândit titlul de cea mai avută artistă din întreaga lume, având o avere colosală.