Rihanna  este foarte sinceră și vorbește deschis despre sentimentele ei, chiar și în situații extreme.

După lansarea colecției de lenjerie, în cadrul Săptămânii de Modă de la New York, Rihanna a avut o apariție uimitoare, pentru că a știut cum să-si pună în evidență frumusețea corporală.

A purtat o rochie scurtă turcoaz, cu un umăr gol, care i-a căzut frumos pe corp, creând o armonie perfecta între frumos și atrăgător. Rochia a fost accesorizată cu cercei foarte mari, ochelari de soare, un ceas sclipitor și multe inele.

După cum arată ținuta am spune că vedeta are încredere deplină în ea și că dezvăluie felul ei de a fi, în mod natural.

Însă ea a dezvăluit faptul că sunt momente când nu se simte bine deloc și îi lipsește confortul emoțional însă încearcă să treacă cu bine peste aceasta stare tensionată, pentru că vrea să acorde oamenilor posibilitatea de a se bucura la maxim de show-rile ei minunate precum și de apariția încântătoare.

Rihanna este o artistă completă care se bucură de o carieră impresionantă însă chiar și în această circumstanță se mai simte uneori intimidată de public. Încearcă din plin să își controleze nervozitatea și să ofere oamenilor ceea ce așteaptă de la ea, pentru că nu vrea sa îi dezamăgească în vreun fel.