Se elucidează misterul morții Laurei Roșca, cunoscută în spațiul public drep DJ Lalla. Au apărut primele informații despre cauza morții sale, după ce a fost efectuată necropsia. Tânăra se lupta de mai mult timp cu depresia.

Rezultatul necropsiei în cazul lui DJ Lalla

Laura Roșca, cunoscută drept DJ Lalla pentru iubitorii muzicii, a avut parte de o moarte cruntă. Venise la mare să se relaxeze, iar după 2 zile a fost găsită decedată pe plajă. Cadavrul său a fost ridicat de oamenii legii și dus pentru efectuarea unei necropsii.

Conform surselor Observator, se conturează tot mai mult varianta unei sinucideri. Cauza oficială a morții sale a fost înecarea. Pe trupul său nu au fost găsite urme de violență care să indice varianta unei crime.

Autoritățile au transmis că ancheta este în plină desfășurare și că nu pot da informații despre acest caz. Totuși, este cunoscut faptul că a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Laura Roșca se confrunta cu depresia de mai mult timp

De când s-a aflat despre moartea sa, toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe Laura Roșca i-au adus un ultim omagiu. În mediul online, sute de poze cu ea, însoțite de mesaje pline de durere, au fost postate.

S-a aflat și ce s-a întâmplat cu DJ Lalla în ultimele sale ore de viață. Ultima oară fusese văzută de un prieten de-al său. Se cazase la el cu 2 zile înainte să moară.

Cu câteva ore înainte să fie găsită pe plajă fără suflare, plecase singură de la domiciliul acestuia. Era noapte, dar Laura a spus că vrea să meargă pe plajă să vadă răsăritul. Ce s-a întâmplat de atunci și până când a murit urmează să fie stabilit de polițiști.

Se pare că tânăra se confrunta de mai mult timp cu depresia. Pe rețelele de socializare, posta mesaje motivaționale. Cei care au cunoscut-o susțin că a fost internată într-o clinică de specialitate, unde a primit ajutor pentru afecțiunea cu care se lupta.