Dragi bucureșteni, ați fost pentru prea mulți și de prea mult timp ignorați, uitați, desconsiderați. Am avut parte cu toții de prea mulți politicieni și de prea puțini lideri. Și astăzi rănile noastre nu mai pot fi bandajate sau ascunse.

După toate dezamăgirile, știu că nu mai credeți că veți fi cândva fericiți în acest oraș. Că nu veți mai fi mințiți sau păcăliți. Dar atât timp cât bate o inimă în noi, există și speranța că va veni soarele și peste casa, strada și orașul nostru. Trebuie doar să credem că se poate, că schimbarea în bine este la îndemâna fiecăruia dintre noi, iar asta nu e deloc puțin sau ușor.

În toată această perioadă, am ales să ne punem sufletul pe masă — noi, o echipă de oameni bolnavi de România, refuzăm să ne resemnăm. Pe drumul acesta am întâlnit în fiecare zi oameni care merită mult mai mult, oameni ai binelui, gata să lupte alături de noi pentru dreptul de a zâmbi, a iubi, a munci și a trăi aici, în București.

Temelia este dorința de schimbare în bine pentru voi, milioanele de bucureșteni, oameni minunați, fiecare cu povestea, talentul, visurile și durerile sale.

„Tot ceea ce nu s-a spus și nu s-a văzut vă invit să simțim împreună. Mă înclin în fața tuturor celor care aleg să fie parte din Revoluția Turcoaz: echipă, susținători, colegi, voluntari, familie, prieteni, bucureșteni. Este revoluția speranței, a bucuriei de a trăi, a împlinirii de a lupta pentru o lume mai bună și mai dreaptă.”, a declarat un membru al echipei organizatoare.