Un interlop recidivist din Gorj care a fost eliberat după 24 de ore de reținere a amenințat polițiștii și jandarmii chiar în timpul transportului spre sediul Poliției din Târgu-Jiu.

Individul, care a fost condamnat în ultimii ani pentru tâlhărie, scandaluri și posesie sau utilizare ilegală de obiecte periculoase, a început să provoace probleme după ce a amenințat și atacat un tânăr într-un club din Gorj.

Amenințări dure la adresa oamenilor legii

La fața locului au sosit mai multe echipe de poliție și jandarmerie, iar ulterior a fost solicitată și intervenția echipei de jandarmi de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj, care l-au imobilizat și l-au dus pe infractor la secția de poliție din Târgu-Jiu.

În timpul transportului în mașina de poliție, individul a continuat să amenințe și să jignească polițiștii care l-au reținut. Pe înregistrarea făcută în mașină se poate auzi cum își exprimă amenințările:

“Îţi arăt eu ce înseamnă să mă ignori. Tu te-ai născut să fii fraier şi tu ştii treaba asta. O să vezi ce o să pățești tu, o să plângă mama ta de mila ta. Îți dau 35 de bricege. Îmi asum că am 7 ani, mai fac 5 şi pentru tine (…) O să te lăchesc când te prind, ca să nu mai ieși tu pe străzi. Ca să vezi ce înseamnă talent, băieţie, ce înseamnă oraş”, a spus interlopul.

Ca urmare a amenințărilor la adresa forțelor de ordine, individul a fost acuzat de ultraj și i s-a deschis un alt dosar penal. Este îngrijorător faptul că acest individ extrem de periculos este lăsat liber în oraș și este pregătit să-și pună în practică amenințările la adresa polițiștilor și jandarmilor care l-au anchetat.

Procurorii din Gorj au decis să nu solicite arestarea sa. Această decizie devine și mai gravă întrucât individul a fost deja condamnat la un an și trei luni de închisoare cu executare și abia pe 4 septembrie, Curtea de Apel Craiova va pronunța decizia definitivă în cazul său.