Planurile mamei tânărului care a provocat un accident în stațiunea 2 Mai, conducând sub influența drogurilor și ucigând doi studenți, au fost dezvăluite în stenogramele procurorilor.

Ea intenționa să-l scoată pe fiul ei din închisoare pe motive medicale și a discutat acest lucru în timpul unei interceptări realizate de procurorii DIICOT. În timpul conversației, mama tânărului a menționat și costurile mari pe care le implică ajutorul pe care îl va primi de la „foarte multe persoane”.

Miruna Pascu a dezvăluit că intenționează să obțină un dosar medical pentru fiul ei și să-l trimită la Rahova, un centru de tratare a dependențelor. Cu toate acestea, ea a recunoscut că nu are multe relații sau cunoștințe în acest domeniu.

Cu toate acestea, consideră Rahova cel mai bun centru, fiind prezentat oficial ca un loc curat și de încredere. Primul pas pe care intenționează să-l facă este să obțină dosarul medical, iar apoi să continue cu alte demersuri.

Atitudinea revoltătoare a Mirunei Pascu

Din conversația interceptată, reiese că atât mama, cât și fiul ei, au o atitudine revoltătoare față de opinia publică, în ciuda declarațiilor făcute de avocați. Cei doi nu par să țină cont de părerea celor din jur și își exprimă indiferența cu privire la acest aspect.

Mama tânărului îi sugerează acestuia să fie mai rezervat și să se asocieze cu oameni mai responsabili, evitându-i pe cei pe care îi consideră nebuni.

Revoltător! Cum plănuia Miruna Pascu să își scoată fiul din închisoare, după ce acesta a ucis doi tineri: Mă doare în cot de părerea...!
sursa: Cancan

Eforturi pentru eliberare și indiferență față de părerea publică

Miruna Pascu îi explică fiului ei că există mulți oameni care depun eforturi considerabile pentru a-l ajuta să iasă din această situație și că aceștia nu fac acest lucru gratuit. Cu toate acestea, Vlad Pascu nu pare interesat de cele spuse de mama sa.

Vlad Pascu afirmă că, în situația în care se află acum, nu îi pasă că oamenii îl privesc cu antipatie pe stradă și că nu îi afectează modul în care va fi perceput în viitor, conform Antena 3.

Discuția dintre Miruna și Vlad Pascu

MIRUNA PASCU: Vedem. Ți-am zis, eu vreau să-ți fac dosar medical să te trimită la Rahova. Să te trimită pe aici, pe Rahova. Vedem… 

VLAD: Pe Rahova? 

MIRUNA PASCU: Da. Este centru de tratare de dependențe, dar vedem, ți-am zis că n-am. 

VLAD:. Cu dependențe și cu o boală, pe caz de boală să mă țină pe spital. 

MIRUNA PASCU: E cel mai bun centru. Adică cel mai curat, și așa, e cel pe care-l prezintă ăștia când vin oficial de afară. Dar îți repet, eu nu am prea multe relații în domeniul ăsta și nici prea multe cunoștințe. M-a ferit Dumnezeu. 

VLAD: Mmm.. bine! 

MIRUNA PASCU: Primul lucru pe care trebui să-l fac e să fac dosar medical. Cu siguranță trebuie să-ți fac în primul rând dosar medical și după aia, încet, încet… Tu cu cine mai ești acum în camera aia? 

VLAD: Ah, e ok acum. Mai sunt doar cu băiatul ăla de care ți-am zis că nu avea de mâncare și astea. Am stat, a fost super caraghios chiar. Și ne-a mai băgat pe încă un domn care e comisar la garda de mediu, e în vârstă, are aproape șaizeci de ani, e la locul lui 

MIRUNA PASCU: Eh, asta e și ideea. Așa trebuie și tu să fii de acum încolo, nu să fii cu nebuni. 

MIRUNA PASCU: Crede-mă că sunt mulți oameni care fac niște eforturi supraomenești ca să scoată ceva din asta. Și nu le fac gratis. Înțelegi? Niște pretenții de nu-ți mai povestesc, dar încerc orice să fac, dar nu mai veni cu… Deci nu știu. 

VLAD: Crede-mă că mă doare așa de puțin de părerea la toată lumea. 

MIRUNA PASCU: Dar nu e vorba de părere. E vorba de faptul că astea au niște repercusiuni legale. Eu despre părerea lor, mă doare și pe mine tot în cot. 

VLAD: În situația în care sunt acum mă interesează foarte puțin că se uită lumea urât la mine pe stradă, în viitor.