Controversă intensă pe rețelele sociale după ce Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, a postat un mesaj optimist în ziua de doliu a Mioarei Roman, stârnind reacții aprinse și acuzații de lipsă de respect.

Declarația emoționantă a lui Petre Roman despre fosta sa soție contrastează puternic cu valul de critici îndreptate către Silvia, evidențiind diviziunile profunde și emoțiile complexe ale comunității online. Află mai multe despre scandalul care a cuprins internetul și reacțiile virulente ale internauților.

Controverse și Furie: Comunitatea Online se Împarte în Lumina Declarațiilor Silviei Chifiriuc!

Intr-un moment marcat de profundă tristețe și doliu, Silvia Chifiriuc, partenera de viață a lui Petre Roman, a împărtășit un mesaj pe rețelele sociale ce a aprins scânteia controverselor. Mesajul său, intenționat ca un îndemn la speranță și iubire, a fost perceput de mulți ca fiind neadecvat contextului emoțional al zilei, stârnind un răspuns divizat și vehement din partea urmăritorilor săi:

„Mâine, pe 24 februarie, sărbătorim ziua iubirii! Dragobete, se spune, este patronul dragostei, al îndrăgostiților, care in această zi își înoiesc sentimentele de dragoste ca să fie trainice până la anul următor. 👩‍❤️‍👨 Suflete îndrăgostite, să fiți împreună neclintit, fiindcă numai așa vine binele și fuge răul. 🙌🙌 Dragobete, sărută fetele cu iubire!! Trăiască dragostea!🥰💕💃🕺💕🎻💕🥂👏👏 muzicameaesteiubire#”, a transmis bruneta.

playtech.ro

Reacții Virulente și Acuzații de Indecență: Postarea Silviei Chifiriuc Declanșează un Val de Critici!

Reacțiile la postarea Silviei Chifiriuc nu au întârziat să apară, mulți internauți exprimându-și dezaprobarea și critica față de ce au perceput ca o lipsă de respect și empatie. Criticile au variat de la comentarii care cer mai multă decență și respect față de momentul de doliu, până la acuzații directe că Silvia ar fi contribuit la tensiunile din familia Roman.

Internetul nu a întârziat să reacționeze la postarea Silviei, iar comentariile au fost departe de a fi blânde:

„NU ESTI IN DOLIU.PUTIN RESPECT TANTI!”, „..si Mioara Roman sărbătorește maine.

Sa nu zici ca nu ai aflat..dupa cateva ore asta postezi?..lipsa de empatie si bun simț”,

„Lasă dragostea respecta fam . Roman.”, „Postare nepotrivită!?”,

„O toapa si o marlanca. Asta este tot ceea ce poti tu. Tu si babacul tau, va meritati unul pe celalalt. Imi este greata..”,

„Ce nesimtita😪!!”, „Iubirea coincide cu moartea Mioarei.”,

„Chiar ești nesimțită! Ce bucuroasă ești ! Asta este o zi in care sa te afișezi!”.

Această polemică online reflectă cât de sensibile și polarizate pot deveni discuțiile în jurul unor evenimente atât de personale, arătând cât de rapid publicul poate reacționa și judeca bazat pe percepțiile proprii despre decență și respect în momente de criză.

Petre Roman Vorbește Despre Pierderea Dureroasă, În Timp ce Soția Sa Stârnește Scandal pe Internet!

În contrast cu tumultul generat de postarea Silviei, Petre Roman, fostul soț al Mioarei Roman și actualul partener al Silviei, a împărtășit cu publicul său o declarație emoționantă. Prin cuvintele sale, Petre a omagiat calitățile remarcabile ale fostei sale soții, subliniind impactul pozitiv avut asupra celor din jur și durerea pierderii sale. Acest moment de sinceritate și emoție profundă a oferit un puternic contrast față de abordarea considerată de mulți ca fiind neempatică a Silviei.

„Îmi pare foarte rău că s-a sfârșit, dar în ultima vreme s-a luptat cu o boală grea, foarte grea. Așa cum o știu, nu numai eu, ci foarte mulți oameni, era un om foarte puternic. Era un om inteligent, era foarte bine pregătită. Eu cred că în viața ei n-a făcut decât bine. Bine pentru foarte mulți oameni, studenților cu care a lucrat, pe care i-a învățat o mulțime de lucruri frumoase. Acuma poate că e mai ușor. Au fost mulți oameni care au avut foarte multe de învățat de la ea. A avut o personalitate nu doar puternică, dar și foarte bine conturată. A fost binevoitoare în a oferi ceva semenilor ei”