Un bărbat de 24 de ani a fost reținut de autoritățile din Constanța, acuzat de viol după implicarea într-un raport sexual cu o minoră de 13 ani, care a rezultat într-o sarcină. Incidentul, care a avut loc în luna februarie, a fost adus în atenția publicului după ce polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Medgidia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au luat măsuri oficiale împotriva presupusului agresor.

„La data de 16 aprilie, sub coordonarea procurorului de caz, un bărbat de 24 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind suspectat de comiterea infracțiunii de viol”, a declarat un reprezentant al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Ancheta a dezvăluit că, pe parcursul lunii februarie, bărbatul respectiv ar fi avut cel puțin un raport sexual cu victima, în urma căruia minora a rămas însărcinată.

În consecință, suspectul a fost plasat în arest preventiv la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Cazul este în continuare în investigare, autoritățile depunând eforturi pentru a aduna toate probele necesare și a stabili întregul context al evenimentului.