Fie că este Crăciun sau Revelion, ouăle umplute nu pot lipsi de pe nicio masă festivă. Ele fac parte din…
Știri din categoria: Rețete culinare
Anca Lungu, fosta prezentatoare de la Observatorul de weekend, de la Antena 1, a dezvăluit cum gătește sarmalele fără carne,…
Istoria cozonacului. Cel mai popular desert din România, de Sărbători, are o istorie vastă. Chiar dacă este un preparat tradițional…
Cu toții ne dorim ca masa de Crăciun să fie îmbelșugată și să nu lipsească nimic. Am întocmit o listă…
Pentru că de sărbători avem nevoie de cele mai delicioase preparate pe masă, vă prezentăm o rețetă simplă și rapidă…
Vrei să gătești sarmale dar ți-e teamă că se vor lipi? Ei bine, uită de acest lucru folosind un mic…
Nu știi ce să pui pe masă oaspeților pe lângă celebra salată de boeuf, sarmale și cozonac? Iată o listă…
Vrei să faci un tort de Crăciun cu care să te lauzi la prieteni, la rude sau la mama soacră?…
Sărbătorile de iarnă sunt cele mai frumoase în toate colțurile lumii. Este ocazia în care ne reunim cu cei dragi…
Prăjitura „Albă ca Zăpada” este una dintre cele mai cunoscute prăjituri pe care gospodinele o prepară în preajma Sărbătorilor și…
Turtele de Crăciun sau „Pelincile Domnului” sunt doar două dintre denumirile cele mai cunoscute alei acestui desert tradițional. El era pregătit…
Este unul dintre cele gustoase preparate de Crăciun. Fiecare dintre noi abia așteaptă să îl savureze, la micul dejun, cu…