Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate și mai respectate vedete din România.

,,Zânași-a început săptămâna într-un mod cât mai sănătos. Vedeta a ales să petreacă ceva timp în natură. Este locul ideal pentru a-ți încărca bateriile și a te umple de cu energie pozitivă. 

Pe rețelele de socializare, Andreea Marin și-a format o comunitate mare de oameni. Internauții îi urmăresc atent fiecare postare și au grijă să nu treacă nimic cu vederea. La rândul ei, Andreea îi ține la curent cu noutățile din viața ei. Cum a fost și în cazul de față, vedeta a vrut să le transmită și urmăritorilor de pe Instagram toate gândurile bune.

Andreea Marin: ,,Mintea e mai limpede

Pe pagina ei de Instagram, Zâna a posta un clip video în care le-a arătat prietenilor ei de pe Instagram cum și-a început ziua. Deși afară se resimțea căldura, vedeta a făcut o plimbare cu bicicleta.

Despre artistă știm deja că este militantă a unui stil de viață cât mai sănătos. Pe principiul minte sănătoasă într-un corp sănătos, vedeta le îmbină pe ambele.

Capturâ Instagram

,,Căldură mare, dar jumătatea de oră pe bicicletă dimineață prin pădure tot binevenită a fost! Parcă altfel începi săptămâna și treaba după mișcare în aer liber.

Mintea e mai limpede, privirea înviorată de verdele crud și ai spor după sport. Să vă meargă bine, sănătate, spor în toate!”, a fost mesajul care a însoțit postarea Andreei Marin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Desertul fără zahăr preferat de Andreea Marin

Vedeta menține un echilibru în viața sa și are grijă să își stisfacă toate poftele, însă într-un mod cât mai sănătos. Deserul fără zahăr este una dintre opțiunile Andreei Marin, în materie de dulce.

Așa reușește să se bucure de un corp cât mai sănătos și nu se lipsește de un desert, atunci când are poftă.

Facebook

,,Ce vedeţi în imagine e un desert fără zahăr, cremele conţin portocală, mango, morcov, caju, ulei de cocos, afine, mure, coacăze negre, seminţe pentru blat etc. O bunătate!

Jucaţi-va acasă, în bucătărie, aveţi curiozitatea de a căuta şi încerca reţete inspirate de natură.

Renunţaţi măcar o zi pe săptămână la mâncărurile grele tradiţionale şi veţi economisi un buget pe care îl puteţi folosi pentru sănătatea voastră”, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.